ایران زمین

شهرکرد ـ فارس: مدیر جهادکشاورزی شهرستان کوهرنگ از کارتن پیچی تنه درختان سیب این شهرستان به منظور مبارزه با آفت کرم سیب خبر داد. مرتضی مرادی افزود: برای مبارزه با نسل زمستان گذران آفت کرم سیب در سطح 20 هکتار از باغات سیب شهرستان عملیات کارتن پیچی تنه درختان صورت گرفت.وی با بیان این‌که این طرح با همکاری نیروهای بسیج سازندگی صورت گرفته است، گفت: تولید محصولات سالم و ارگانیک و کاهش استفاده از سموم شیمیایی از دیگر اهداف اجرای این طرح است.
کد خبر: ۴۲۹۵۰۳

مرادی با بیان این‌که کرم سیب یکی از آفات مهم و کلیدی درختان سیب در باغات است، گفت: لاروهای کرم سیب از میوه سیب تغذیه می کند و در مراحل بعدی تبدیل به شفیره می‌شوند.

زاهدان ـ ایرنا: مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: کتاب‌های درسی در همه مدارس استان بجز مدارس غیرانتفاعی به صورت رایگان از مهرماه بین دانش‌آموزان توزیع می‌شود.غلامرضا محمدقاسمی افزود: سیستان و بلوچستان از جمله استان‌های کشور است که کتاب درسی در آن رایگان میان دانش‌آموزان مدارس توزیع می‌شود.

بندرعباس ـ مهر: مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای هرمزگان گفت: اضافه برداشت آب‌های زیرزمینی و فرو نشست دشت‌های هرمزگان خطر رانش زمین را در این استان افزایش داده است.

جعفر زیرراهی افزود: هم اکنون به دلیل کاهش آبخوان در مناطق مختلف نشست زمین را شاهد هستیم که افت شدید آب زیرزمینی و این فرونشست‌ها خطر رانش را تقویت می‌کند.

به گفته وی، این افت آب زیر زمینی سبب می‌شود، آب شور به سمت آب شیرین هجوم آورده و زمین‌های کشاورزی مستعد نیز به خطر بیفتد و خاک حاصلخیز را از دست بدهیم و نشست‌های غیر عادی زمین نیز در مناطق استان باعث می‌شود این مناطق تغذیه‌پذیری را از دست داده و همچنین منابع آب شرب با آلودگی مواجه ‌شود.

ارومیه ـ مهر: مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی از ورود نخستین گروه از درناهای خاکستری در آخرین روزهای فصل تابستان و در آستانه فصل پاییز به تالاب‌های نقده و اشنویه خبر داد.

حسن عباس‌نژاد با اشاره به این‌که در آغاز مهاجرت نخستین گروه از درناهای خاکستری حدود 500 قطعه از این گونه وارد تالاب‌های شهرستان نقده شده، اظهار کرد: امیدواریم طی روزهای آینده شاهد حضور تعداد بیشتری از این پرنده زیبا در این مناطق و تالاب‌های اطراف دریاچه ارومیه باشیم.درنا از پرندگان مهاجر عبوری بوده و همه ساله اوایل بهار و اواخر تابستان را به منظور تجدید قوا در زیستگاه‌های آبی آذربایجان غربی می‌گذراند.

نوشهر ـ مهر: قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی از اجرای طرح ساماندهی سواحل استان‌های شمالی کشور در سال‌جاری خبر داد. علیرضا افشار افزود: طرح جامع ساماندهی سواحل استان‌های شمالی کشور، پس از طی مراحل طراحی، جانمایی و برآورد اعتبار آماده اجرایی شدن در 3 استان مازندران، گیلان و گلستان است. در این طرح اختصاص اعتبار بالغ بر 470 میلیارد تومان برآورد شده که در 5 سال اجرایی خواهد شد.

وی با اشاره به‌ویژگی طرح جامع ساماندهی سواحل عنوان کرد: توسعه گردشگری، استفاده از سواحل بیشتر، فراهم‌سازی زیرساخت‌های عمرانی، ایجاد خدمات رفاهی مطلوب و ارائه خدمات فرهنگی به مسافران از بدو ورود تا زمان اسکان و خروج از استان‌های شمالی به عنوان ویژگی‌های شاخص این طرح محسوب می‌شود.

تبریز ـ جام‌جم: همزمان با روز ملی شعر و ادب فارسی و با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی آیین بزرگداشت استاد شهریار، امروز در تبریز برگزار می‌شود.

علی داننده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی با اعلام این خبر گفت: آذربایجان و تبریز همواره یکی از کانون‌ها و قطب‌های مهم فرهنگی کشور بوده و تامل در آثار مکتوب همچنین ظهور ادبا و شعرایی همچون استاد شهریار دلیلی بر این مدعاست.

کاشان ـ جام‌جم: شهردار زواره از آغاز پاکسازی این شهر از سگ‌های ولگرد در چند روز آینده خبر داد.

مهدی آموزگار افزود: به دنبال حمله سگ‌های ولگرد به خانه یکی از شهروندان زواره‌ای که منجر به خسارت مالی بسیاری برای این خانواده شده است طرح پاکسازی سگ‌های ولگرد در دستور کار قرار گرفته است، از این رو در چند روز آینده گروهی از خدمات شهری شهرداری که برای این کار قرارداد بسته‌اند، فعالیت خود را آغاز می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها