در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش آسوشیتدپرس، در گزارش دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر که روز سه شنبه 13 سپتامبر منتشر شد، آمده است: هیات اعزامی کمیساریا در بررسی هایی که از 28 ژوئن تا 6 ژوئیه 2011 انجام داده به این نتیجه رسیده است که دولت یمن از خشونت بیش از اندازه و مرگبار علیه معترضان استفاده کرده است.
در گزارش آمده خشونت ها در سراسر کشور به مرگ صدها تن و زخمی شدن هزاران تن دیگر شده است.
مقام های کمیساریای عالی حقوق بشر خواسته اند تحقیقات بین المللی درباره موارد نقض حقوق بشر در یمن انجام گیرد.
یمن با ماه ها آشوب سیاسی دست به گریبان بوده است و تظاهر کنندگان خواستار استعفای علی عبدالله صالح رییس جمهوری هستند.
صالح که در پی یک حمله به کاخش در ماه ژوئن مجروح شد و اکنون دوره نقاهت را در عربستان سعودی می گذراند، در تلاش برای پایان دادن به بحران روز دوشنبه به معاون خود اجازه داد با مخالفان به گفتگو بنشیند.
به گزارش خبرگزاری صبا،صالح اقتدار قانونی لازم را برای امضای طرح شورای همکاری خلیج فارس جهت انتقال قدرت به عابد ربو منصور واگذار کرده است.
طرح شورای همکاری خلیج فارس از صالح می خواهد قدرت خود را به یک معاون منتقل کند و اجازه دهد ائتلافی برای تشکیل دولت وحدت ملی شکل گیرد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: