دستگیری زورگیرهای قلدر

مرد سابقه‌داری که با همدستی یکی از دوستانش با خرید خودروهای قولنامه‌ای و تردد با آنها از مردم زورگیری می‌کرد، دستگیر شد. به گزارش «جام‌جم»، رسیدگی به این پرونده روز هفتم شهریورماه با شکایت مردی مبنی بر سرقت پول‌هایش از سوی 2 مرد جوان در کلانتری 119 مهرآباد جنوبی تهران آغاز شد.
کد خبر: ۴۲۶۷۷۴

شاکی به پلیس گفت: مادرم در بیمارستان بستری بود و هزینه عمل جراحی‌اش را باید هرچه زودتر به بیمارستان پرداخت می‌کردم. با سوار شدن به خودروی دوستم در مسیر راه بیمارستان بودیم که بنزین خودرو تمام شد.

وی اضافه کرد: در همین موقع یک خودروی زانتیا مقابلمان متوقف شد. با دیدن 2 سرنشین آن خواستم تا مرا به بیمارستان ببرند و قرار شد دوستم دقایقی بعد به من ملحق شود. در میانه راه یکی از سرنشینان خودروی زانتیا با قمه مرا به مرگ تهدید کرد و با سرقت 350 هزار تومان پول و گوشی تلفن همراهم، مرا از خودروی در حال حرکت بیرون انداخت و از آن محل متواری شدند.

در پی اظهارات شاکی، چهره‌نگاری رایانه‌ای از 2 سارق فراری صورت گرفت.

ماموران در مرحله بعدی تحقیقات با استعلام از سامانه پلیس متوجه شدند مالک خودروی زانتیا در محله تجریش تهران زندگی می‌کند.

با احضار مالک خودرو به کلانتری و تحقیق از وی معلوم شد او خودرو را سال گذشته به طور قولنامه‌ای به مردی فروخته و او دیگر برای سند زدن خودرو به نام خود مراجعه ‌نکرده است.

فرار متهم هنگام خروج از خانه‌اش

به این ترتیب، تحقیقات ادامه داشت تا این‌که خانه خریدار خودرو در محله یافت‌آباد شناسایی شد و ماموران او را پیش از بیرون آمدن از خانه دستگیر کردند.

در بازرسی از خانه متهم، ده‌ها عدد سیم‌کارت مسروقه، یک قبضه سلاح قلابی و یک دستگاه بی‌سیم کشف و ضبط شد.همچنین در بازرسی از پارکینگ مجتمع، خودروی زانتیای متهم کشف و توقیف شد.

متهم به کلانتری منتقل و در بازجویی‌ها مدعی شد به اشتباه دستگیر شده است. در بررسی از سوابق کیفری متهم به نام احسان معلوم شد او در زمینه سرقت خودرو چند باری دستگیر شده و به زندان رفته است.

به این ترتیب، متهم برای تحقیقات بیشتر در اختیار ماموران پایگاه پنجم پلیس آگاهی تهران قرار گرفت که در جریان بازجویی‌ها به ده ها فقره سرقت با تهدید قمه اعتراف کرد.

سرهنگ اسدی، رئیس پایگاه پنجم پلیس آگاهی در این رابطه گفت: با اعترافات متهم تلاش برای شناسایی مالباختگان و همچنین دستگیری دیگر همدست متهم ادامه‌دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها