سقوط یک فرشته قابل پیش‌بینی نیست

بابک کائیدان، یکی از 3 نویسنده «سقوط یک فرشته» معتقد است؛ داستان این سریال ماورایی قابل پیش‌بینی نیست و سعی شده ایرادهای مربوط به سریال‌هایی از این دست در آن دیده نشود. کائیدان درباره نگارش یک سریال ماورایی به ایسنا گفت: ‌زمانی را برای خواندن نقدها و ایرادهایی که در سریال‌های ماورایی قبل وجود داشت، مطالعه کردیم و تقریبا 80 درصد این نقدها را خواندیم.
کد خبر: ۴۲۵۴۵۹

وی ادامه داد: سعی کردیم ایرادها را در کارمان برطرف کنیم و نکته‌هایی را که برای مخاطب خاص مساله‌ساز است، برطرف کنیم. از این رو سعی کردیم قصه را به شکلی کاملا اسلامی روایت کنیم.

کائیدان با اشاره به حضور علیرضا برازش به عنوان کارشناس مذهبی گفت: آقای برازش به ما کمک کرد، خود ما هم تحقیقاتی انجام دادیم تا به یک محتوای درست برسیم؛ مثلا مطالعاتی را انجام دادیم تا ببینیم شیطان چگونه رفتار می‌کند، دامنه رفتاری او در روایات چقدر است و چه توانایی‌هایی دارد؛ سعی کردیم استاندارد دینی را رعایت کرده باشیم.

وی همچنین در پاسخ به این پرسش که «سقوط یک فرشته» چه تمهیدی به کار برده تا در نمایش یک داستان ماورایی به تکرار نیفتد، تصریح کرد: به این دلیل که می‌خواستیم کار به تکرار نیفتد، ایده دیگری را در پیش گرفتیم که از تکرار دور باشیم؛ مثلا قصه ما قابل پیش‌بینی نیست. شاید مخاطبان بتوانند پایان آن را حدس بزنند که بخوبی تمام می‌شود؛ اما چگونگی به پایان رسیدن و روند اتفاقاتی که رخ می‌دهد تا قصه تمام شود، برای مخاطب قابل پیش‌بینی نیست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها