گزارش البرادعی ، مطلب جدیدی نداشت

سخنگوی وزارت امورخارجه گفت : گزارش اخیر رئیس آژانس بین المللی انرژی اتمی بیشتر حاکی از وسواس است تا این که از قصور یا همکاری نکردن ایران نشانه ای داشته باشد.
کد خبر: ۴۲۳۷۱

به گزارش ایرنا ، حمیدرضا آصفی در جمع خبرنگاران افزود: این گزارش مطلب جدیدی نداشت ، تکرار مسائل گذشته با ادبیاتی متفاوت بود ، به بعضی نکات مثبت اشاره نشده ، اما خیلی از کارهای مثبت هم گزارش شده بود. وی با تاکید بر این که تهران به تمامی ابهاماتی که وجود داشت به روشنی پاسخ گفته است ، اضافه کرد: آنچه که اکنون منتشر شده نشان می دهد دلیلی برای ادامه این وضعیت نیست و باید هرچه زودتر پرونده ایران بسته شود. آصفی موضوع آلودگی دستگاه های وارداتی و بحث «پی -2» را از جمله نکات مبهمی ذکر کرد که با ارائه گزارش های ایران باید روشن شده باشد. سخنگوی وزارت امورخارجه اظهار کرد: ایران در همکاری با آژانس به تمامی ابهامات پاسخ داد و اگر باز هم تردیدی وجود داشته باشد ، ناشی از اعمال فشار کشورهایی است که نمی خواهند این پرونده به گونه ای مسالمت آمیز حل شود.وی رایزنی گسترده تهران با کشورهای مختلف را مورد اشاره قرار داد و بار دیگر بر پایبندی کشورهای اروپایی به تعهداتی که در «بیانیه تهران» قید شده است ، تاکید کرد و خاطرنشان ساخت هیچ شواهد و قرائنی که حاکی از عدم تعهد اروپا به بیانیه تهران باشد ، دریافت نشده است.

دولت موقت عراق را در راستای
انتقال حاکمیت به مردم می بینیم

همچنین آصفی در ارتباط با اوضاع عراق و قطعنامه ای که قرار است توسط شورای امنیت سازمان ملل انتشار یابد ، تاکید کرد: برگزاری انتخابات آزاد ، انتقال کامل حاکمیت به دولت منتخب مردم و تعیین دوران حضور نیروهای اشغالگر ، از مهمترین نکاتی است که باید در این قطعنامه روشن شود. سخنگوی وزارت امورخارجه در پاسخ به پرسشی درباره موضع ایران نسبت به دولت موقت عراق گفت : ما این دولت را در جهت انتقال کامل حاکمیت به مردم عراق می بینیم و رابطه ما با آن مانند دولت قبلی کماکان ادامه دارد. وی اظهارات آیت الله سیستانی در رابطه با وضعیت عراق را «متین و منطقی» توصیف کرد و گفت : برگزاری انتخابات آزاد و انتقال حاکمیت به دولت منتخب مردم که بتواند به وظایف خود عمل کند ، موضوعاتی است که مورد تاکید آیت الله سیستانی بوده است . سخنگوی وزارت امورخارجه در پاسخ به پرسشی در مورد نقش ایران در آینده عراق گفت : ما اعتقاد داریم نه ایران حق دارد در امور داخلی عراق دخالت کند و نه امریکا یا هر کشور دیگر.

اعتراض به اردن

آصفی در پاسخ به پرسش دیگری در مورد علت پذیرایی اردن از همسر شاه مخلوع گفت : ما مراتب ناخشنودی و اعتراض و هشدار خود را به اردن اعلام کردیم و آنها هم تاکید کردند که قصد اهانت در کار نبوده و از این که باعث ناراحتی جمهوری اسلامی شده اند ، اظهار تاسف کردند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها