جام جم آنلاین : مطالعات جدید انجام شده در دانشگاه PACE نشان می دهند که عصاره چای سفید (WTE) ممکن است در کند کردن رشد باکتری هائی که باعث عفونت های استافیلوکوکی ، استرپتوکوکی
کد خبر: ۴۲۲۱۴
، پنومونی و پوسیدگی های دندان می شوند ، کاربرد پروفیلاکتیک یا پیشگیری کننده داشته باشند.
پیش از این تحقیقات نشان داده بودند که چای سبز سیستم ایمنی را برای مبارزه با بیماری ها تقویت می کند.
طبق مطالعات انجام شده عصاره چای سفید می تواند ارگانیزم ها ی بیماری زا را در شرائط آزمایشگاهی از بین ببرد.
مطالعات پی در پی در زمینه عصاره چای خواص درمانی بسیار آن را ثابت می کند.این یک افسانه قدیمی نیست بلکه یک واقعیت است.
به گزارش سایت Sciencedaily.com چای سفید در غیر فعال کردن ویروس های باکتریائی نیز از چای سبز موثر تر است.
نتایج بدست آمده از ویروس باکتریائی بعنوان یک سیستم مدل ، نشان می دهند که عصاره چای سفید ممکن است تاثیر ضد ویروسی بر ویروس های پاتوژن انسانی هم داشته باشد.
افزودن این عصاره به خمیر دندان های مختلف موجب افزایش تاثیر ضد میکربی آنها شده است.
همچنین مشخص شده عصاره چای سفید تاثیر ضد قارچی نیز بر پنی سیلیوم کریزوژنوم و ساکارومیسس سرویزیه دارد.
در حضور WTE ، اسپورهای پنی سیلیوم و سلول های مخمر ساکارومیسس سرویزیه کلا غیر فعال شدند.
این نتایج پیشنهاد می کنند که ممکن است عصاره چای سفید بر قارچ های پاتوژن نیز اثر ضد قارچی داشته باشند.
در این تحقیق یافته قابل توجهی به چشم می خورد از جمله:
- اثر ضد ویروسی و ضد باکتریائی چای سفید (نوع STASH و TEMPLAR) از چای سبز بیشتر است.
- تاثیر ضد ویروسی و ضد باکتریائی خمیردندان های مختلف با افزودن عصاره چای سفید به آنها افزایش یافت.
- عصاره چای سفید تاثیر ضد قارچی بر پنی سیلیوم کریزوژنوم و ساکارومیسس سرویزیه نشان داد.
- عصاره چای سفید ممکن است در غیر فعال کردن میکرب های پاتوژن انسانی یعنی باکتری ها ، ویروس ها و قارچ ها موثر باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها