پرسش و پاسخ

۱ـ در ضمیمه کلیک مطالب بسیاری در مورد تبلت‌ها، مقایسه آنها و جزئیات هر یک از آنها می‌نویسید، اما در مورد این که آیا این تبلت‌ها در ایران و با توجه به وضعیت مخابرات آن کاربردی دارند یا خیر نمی‌نویسید.
کد خبر: ۴۱۵۲۹۲

۲ـ آیا وب‌سایت‌هایی هست که‌هاست رایگانی ارائه کنند که در آن کنترل کامل طراحی صفحه دست خودمان باشد (یعنی بتوانیم صفحات طراحی خودمان را در آنها قرار دهیم) و مانند وبلاگ‌ها محدودیت نداشته باشند و از پی‌اچ‌پی و مای سیکوال نیز پشتیبانی کنند؟

در مورد سوال اول، بله این تبلت‌ها در ایران کار می‌کنند، اما یک‌سری از امکانات آنها نیاز به شبکه 3G‌ دارد که در حال حاضر این سرویس در دسترس نیست.

در مورد سوال دوم بله هست شما با جستجوی عبارت Free hosting for php and mysql می‌توانید فهرستی از این سایت‌ها را دریافت کنید، که البته هر کدام محدودیت‌های خود را دارند.

متاسفانه من به منوی folder option دسترسی ندارم یا به عبارتی این منو ازmy computer من حذف شده است، لطفا راهنمایی‌ام کنید.

برای حل این مشکل 2 راه‌حل وجود دارد: راه اول این است که به رجیستری ویندوز مراجعه کنید، سپس به مسیر

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]

رفته و سپس از طریق کلید NoFolderOptions ، آن را پاک کنید. سپس به مسیر

[HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]

بروید و سپس همان کلید NoFolderOptions را پاک کنید .

راه بعدی این است که با استفاده از Group Policy این کار را انجام دهید، برای این کار ابتدا در Run عبارت gpedit.msc را تایپ کنید ، سپس به مسیر

User Configuration -» Administrative Templates -» Windows Components -» Windows Explorer

رفته و گزینه Removes the Folder Options menu item from the Tools menu را پیدا کرده و سپس روی آن راست کلیک کنید و تیک گزینه Not Configured را بزنید.

بعد از مراحل فوق، بهتر است دستگاه خود را دوباره راه‌اندازی کنید.

من توی کارم زیاد از خروجی جدول‌ها و نمودارهای گوناگون استفاده می‌کنم که کار خیلی وقت گیری است و دقت زیادی هم ندارد. از آنجایی که رشته تحصیلی من مهندسی عمران هست، کدامیک از زبان‌های برنامه نویسی را پیشنهاد می کنید که هم کار باهاش ساده باشه و هم به‌کارم بیاید؟

2- هنگام نصب ویندوز وقتی سه گزینه 1.نصب ویندوز2. تعمیر3. کنسل نمایش داده می‌شوند، بعد از انتخاب گزینه های 1 و یا 2 پیغام می‌دهد که هاردی برای نصب پیدا نشد. کابل های هارد رو چک کردم مشکلی نداشت و ویندوز قبلی هم بالا نمیاد و پیغام زیر میاد!!

BOOTMGR is missing

Ctrl+alt+del to restart

برای نصب ویندوز چکار کنم؟

1- اکثر زبان‌های برنامه‌نویسی معمولا فرمول‌ها و کتاب‌های مخصوص رشته شما را دارند. اما می‌توانید از زبان‌های Fortran، C و جاوا استفاده کنید که پکیج‌های مخصوص رشته شما را نیز منتشر کرده اند.

2- احتمالا دیسک سخت شما دچار مشکل شده است و اگر کابل‌های دیسک سخت سالم است، در تنظیمات Bios سیستم بررسی کنید که آیا دیسک سخت شناخته می‌شود یا خیر.

سیستم من مشکل پیدا کرده است. وقتی می‌خواهم وارد درایوهایم بشوم، کادر Open with باز می‌شود. باید چه کار کنم؟

سیستم‌تان به ویروس مبتلا شده است. ابتدا با یک آنتی‌ویروس به‌روز سیستم خود را اسکن کرده و سپس از لینک زیر، نرم‌افزار FixDrive را دریافت کنید تا سیستم به حالت قبل خود بازگردد:

http://www.winhelponline.com/articles/223/1/Open-With-dialog-appears-when-double-clicking-on-a-mapped-network-drive-in-My-Computer.html

برای تبدیل نوار کاست به فرمت دلخواه و ذخیره آن در کامپیوتر نیاز به چه نرم‌افزار و ابزاری هست؟ ( آیا با سیم رابط و ضبط صوت می توان کاست‌ها را تبدیل کرد؟) برای از بین بردن نویز صدا و بالا و پایین شدن آن نرم افزاری وجود دارد؟

در کمترین اندازه آن، شما نیازی به دستگاه مبدل ندارید و کافی است خروجی بلندگوهای خود را به پورت میکروفن پشت کیس وصل کنید و از طریق یک نرم‌افزار ضبط صدا مثل Audacity صدا را ضبط کنید. برای کاهش نویز نیز می‌توانید از همین نرم‌افزار استفاده کنید.

امیر صادقی – تهران : در ویندوز 7 آیا تقویمی وجود دارد که بشود مثلا در آن رویداد تعریف کرد و آلارم داشته باشد؟ من Sunbird موزیلا را امتحان کردم، اما از قرار معلوم روی ویندوز 7 جواب نمی‌دهد. همینطور live essential را نصب کردم که کار کردن آنهم منوط به باز کردن live mail است . در صورت امکان بنده را راهنمایی بفرمایید .

برای این‌کار از نرم‌افزار Outlook استفاده کنید. هم تقویم دارد، هم هشیار می‌دهد و هم می‌توان در آن فهرست وظایف یا To-Do List تهیه کرد.

دو ویندوز بر روی سیستم کامپیوترم نصب کرده‌ام، حالا می‌خواهم یکی از آنها که ویندوز 7 است را پاک بکنم و مجددا ویندوز 7 نصب کنم. هر چه می‌خواهم که درایوی که ویندوز مذکور در آن نصب است را فرمت کنم، فرمت صورت نمی‌گیرد چکار باید بکنم؟ اگر کارم اشتباه است لطفا راهنمائی فرمائید و طریق کار را توضیح دهید.

برای این‌کار بهتر است به‌جای فرمت کردن آن درایو، از یک نرم‌افزار مدیریت پارتیشن همچون Partition Magic استفاده کرده و کلا آن پارتیشن را حذف کنید. سپس با راه‌اندازی مجدد سیستم با سی‌دی ویندوز7 مشاهده خواهید کرد که ویندوز مستقیما به صفحه نصب خواهد رفت. توجه داشته باشید که برای حذف پارتیشنی که ویندوز 7 شما در آن نصب است، بایدحتما با ویندوز دیگر بالا بیایید.

شهرام قنبری از اصفهان : چند وقتی است مشکلی بر روی شبکه در محل کارم به‌وجود آمده است که نمی دانم ویروس است یا بدافزار، باعث می‌شود تا از روی تمامی فولدرها یک نسخه با پسوند EXE ایجاد شود و در Windows Task Manager دو فعالیت به‌وجود آید به نام Regsvr.exe که فضای CPU را اشغال می کند با End کردن آنها سرعت خوب می‌شود، اما با راه اندازی مجدد سیستم این فعالیت‌ها دوباره باز می گردند. لازم به ذکر است که شبکه از نسخه اصلی نود32 استفاده می نماید و هر روز آپدیت می‌شود ضمنا گزارش‌های شبکه را به روز برای سایت نود ارسال می‌کند، اما همچنان مشکل باقی است .خواهشمند است نحوه ورود و نحوه از بین بردن و همچنین نوع آسیبی را که این ویروس یا بدافزار به سیستم می رساند را اعلام بفرمایید.

به نشانی زیر بروید و مراحل آن را دنبال کنید:

http://amiworks.co.in/talk/how-to-remove-new-folderexe-or-regsvrexr-or-autoruninf-virus/

خسروی از مازندران : چه فرقی بین کارت‌‌های گرافیک‌ مثلا 5870 ای تی ای شرکت گیگا‌بایت با ام‌اس‌ای یا ایسوس وجود دارد و کدامشان بهتر است؟

در اصل ATI 5870 یا انواع مشابه آن یک نوع تراشه گرافیکی است که برای کامل شدن به یک مدار نیاز دارد. سیستم خنک‌کردن، میزان مصرف برق، سرعت انتقال و ... از عواملی است که یک بورد گرافیک روی آن تاثیر می‌گذارد و بسته به نیاز کاربر ممکن است یکی از دیگری برتر باشد. بهتر است نیاز خود را در سایتی همانند Tomshardware.com مطرح کنید و تحلیل‌های مختلف کارت‌های گرافیکی را مطالعه کنید.

امیربهاالد‌ین سبط‌الشیخ

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها