آیا تعجب ندارد؟

این روزها بحث قیمت هتل‌ها داغ داغ است؛ شاید داغ‌تر از هوای تابستان 90. اما آنچه از سال‌ها پیش در این دیار مغفول مانده، امکاناتی است که یک گردشگر در ازای پرداختن هزینه نه چندان ارزان هتل‌ها به دست می‌آورد.
کد خبر: ۴۱۴۰۷۰

شایدآوردن یک مثال، خالی از لطف نباشد.

در یکی از هفته‌های اخیر که پنجشنبه هم تعطیل بود، با خانواده راهی یکی از شهرهای کشور شدیم. پیش از حرکت و از همان روز که تصمیم به رفتن گرفتیم، تدبیر کرده و هتلی رزرو کردیم.

به محل که رسیدیم، شاد و خندان وارد محوطه هتل شدیم و پس از پر کردن فرم مربوط، کلید اتاق‌ها را گرفتیم.

در محوطه باز هتل، چند مرد جارو به دست که جاروهاشان را محکم بر زمین می‌کوبیدند توجه‌مان را جلب کردند. نزدیک‌تر که شدیم، صدها سوسک ریز و درشت را دیدیم که در محوطه می‌دوند. پرس‌وجو که کردیم، فهمیدیم مدیریت هتل برای این‌که همه چیز برای ورود مهمانان این چند روزه مهیا باشد، اتاق‌ها را سمپاشی کرده است؛ آن‌هم درست روز پیش از شروع تعطیلات و حالا با ورود مهمانان، سوسک‌های وحشت‌زده از هر چاه و منفذی بیرون زده بودند.

بقیه ماجرا هم که مشخص است.

حالا شما قضاوت کنید، تا وقتی چنین مدیریتی بر بعضی هتل‌ها حاکم است و تا زمانی که چنین صحنه‌هایی را می‌شود دید، آیا سخن از ارزان بودن قیمت هتل‌ها، تعجب ندارد؟

در چنین وضعیتی آیا باز هم دیدن چادرهای رنگارنگ که در گوشه‌ خیابان‌ها و پارک‌های شهرهای گردشگرپذیر کشورمان برپا شده‌اند، موجب تعجب می‌شود؟

آنچه حداقل انتظار مردم از یک هتل است، آرامش، سرویس مناسب و احترام به شخصیت گردشگران است. این چیزی است که همه مردم جهان در همه سفرها می‌توانند آن را کسب کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها