آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
وی در ایمیلی که به کارکنان اپرا ارسال کرده بود، اعلام کرد: «احساس میکنم مدیریت و هیاتمدیره بیشتر از من متمرکز هستند و من همواره تلاش کردهام این شرکت را برای آینده بسازم.»
به طور قطع پیام خداحافظی مدیرعامل لارس بویلسن، مدیرعامل فعلی اپرا شامل تشکر زیادی از او بود، چرا که ون تتچنر نخستین کسی بود که توانست اپرا را دوباره احیا کند. هر چند بویلسن هدف شرکت را به طور واضح بیان کرد: «هدف ما 500میلیون کاربر در سال 2013 است.»
در ماه می سال 2011 اپرا و اپرا مینی در بازار مرورگرها مقام پنجم و ششم را داشتند. اپرای دسکتاپ از سال 2009 تاکنون با رشدی خطی مواجه بوده است، اما به عنوان یک مرورگر موبایل، نگارشهای مختلف آن در راس قرار دارد، هر چند ظهور مرورگر آندروید، رشدش را منفی کرد.
ون تتچنر در یک بیانیه رسمی اعلام کرد: «این انتخاب قطعا احساسات را برمیانگیزد. زمانی که ما آغاز به کار کردیم، یک دفتر کوچک داشتیم و حالا در تمام دنیا دفتر داریم، بیش از 740 کارمند و 200میلیون کاربر. من از نتیجهای که به دست آوردهایم خوشحالم و در آینده نیز رابطهام را با اپرا حفظ خواهم کرد.»
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....