به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاد خبری طرح تفصیلی جدید شهر تهران، علی اکبر آقایی نماینده شهر سلماس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به این نکته، بر ضرورت توجه ویژه کلیه قوای کشور به طرح های انجام شده یا در حال انجام در سطح شهر تهران تأکید کرد و گفت:به اجرا در آمدن برنامه های ارائه شده در دولت و مجلس برای در نظر گرفتن رفاه حال مردم و توسعه انسانی شهر تهران لازم و ضروری است و از حریم پایتخت حفاظت می کند.
رئیس کمیسیون عمران مجلس با اشاره به این که در برنامه پنجم توسعه تلاش شده بودجه بیشتری در بخش عمران برای رسیدگی به مشکل حمل ونقل مردم شهر تهران اختصاص داده شود، گفت: اکنون توسعه کشورهای پیشرفته بیشتر در حوزه حمل ونقل شهری مورد نظر است. زیرا توسعه در زمینه حمل و نقل شهری می تواند با توسعه در عرصه های دیگر اقتصادی در ارتباط باشد.
وی افزود: طرح هایی چون طرح تفصیلی می توانند راهکارهای جدیدی برای معضل حمل ونقل شهر تهران فراهم کنند به شرطی که بتوانیم از بخش خصوصی نیز در این زمینه استفاده کنیم تا به اهداف چنین طرح هایی دست یابیم.
آقایی با اشاره به این که یکی از محورهای اصلی سند چشم انداز 1404 توسعه یافتگی در عرصه های مختلف شهری است، گفت: برای رسیدگی به هر طرحی باید زیر ساخت ها مورد توجه قرار بگیرد و در هر زمینه ای تا توسعه اقتصادی به استاندارد جهانی نرسد نمی توانیم به رشد و توسعه در زمینه های دیگر نیز دسترسی داشته باشیم.
وی افزود:از طرفی رسیدگی به چنین طرح هایی مانند طرح جامع تهرا ن این امکان را به ما می دهد که در بافت فرسوده شهر تهران بتوانیم اقدامات موثرتری را انجام دهیم تا به توسعه و عمران شهر بیشتر کمک کنیم.
رئیس کمیسیون عمران مجلس در پایان رسیدگی به معضلات شهر تهران را از جانب قوه مقننه خواستار شد و افزود:کلانشهری چون تهران ظرفیت انجام هر نوع طرحی برای بازسازی را دارد. بویژه این که با توجه به نامگذلری سال 90 به سال جهاد اقتصادی می توانیم با حمایت دولت و پشتکار شهرداری زمینه انجام این گونه طرح ها را بیشتر فراهم کنیم.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم