لاگارد گزینه جانشینی استراوس کان

منابع مالی کریستین لاگارد، وزیر دارایی کنونی فرانسه را از مهمترین گزینه های احراز ریاست صندوق بین المللی پول می دانند.
کد خبر: ۴۰۴۲۶۸

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الحیات چاپ لندن، پس از استعفای دومینیک استراوس کان در پی رسوایی های اخیر منابع مالی شانس کریستین لاگارد را برای ریاست بر صندوق بین المللی پول بیشتر می دانند.

کریستین لاگارد که هم اکنون وزیر دارایی فرانسه است مهمترین گزینه برای جانشینی کان محسوب می شود. وی از وزرای باسابقه فرانسه است که سابقه فعالیت در دولت ژاک شیراک را نیز دارد.

این در حالی است که برخی تحلیلگران کمال درویش، وزیر دارایی پیشین ترکیه را از رقبای جدی لاگارد برای احراز مقام ریاست بر صندوق بین المللی پول (IMF) می دانند. این شخصیت ترک که سابقه 24 سال فعالیت در بانک جهانی را دارد پس از وقوع بحران مالی 2001 توانست اقتصاد ترکیه را به رشد و رونق چشمگیری برساند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها