توان مسوول باید صرف خدمت شود

رهبر معظم انقلاب در دیدار با جمعی از فرماندهان و مسوولان نیروی انتظامی بر ضرورت وحدت میان مسوولان تاکید کردند و به نقل از امام(ره)‌ فرمودند که مسوولان در جلسات هر چه می‌خواهند بگویند اما آن را به جامعه نکشانند زیرا مردم گناهی ندارند.
کد خبر: ۳۹۸۵۴۷

ایشان در فرمایشاتشان با اشاره به تلاش رسانه‌های بیگانه برای بزرگنمایی برخی اختلاف‌نظرها تاکید کردند: نباید از گفته‌ها و یا نوشته‌های ما برداشت اختلاف شود و اگر هم اختلاف‌نظری است نباید جلوی مردم اخم کرد و بهانه به دست رسانه‌های بیگانه داد.

علی بنایی نماینده قم و عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی با محور دانستن فرمایشات رهبری تاکید کرد که اختلاف میان مسوولان هر چند به صورت عادی، موجب دلشاد شدن دشمن می‌شود، از این‌رو باید مقامات در عنوان کردن اختلافات خویشتندار باشند.

وی در گفت‌وگویی کوتاه با «جام‌جم» در این زمینه به سوالات ما پاسخ داد.

رهبر معظم انقلاب در دیدار خود با جمعی از مسوولان، نکات ضروری را درخصوص برخی اختلافات بیان فرمودند، برای رسیدن به وحدت و همگرایی بیشتر چه باید کرد؟

مردم از مسوولان که خدمتگزاران آنها هستند، انتظار کار و تلاش دارند و اگر متوجه شوند که توان فکری مسوولان صرف گفت‌وگوهای بی‌حاصل می‌شود، از آنها دلسرد و ناامید می‌شوند.

قطعا زمانی که مردم احساس کنند که مدیران و مسوولان آنها به جای این که به کارهای اصلی و دست اول بپردازند به گفتار و کارهای دسته چندم توجه می‌کنند دیگر اعتمادی به آنها نخواهند داشت و پشتیبانی خود را از مسوولان کمرنگ خواهند کرد.

به هر حال اختلاف سلیقه امری طبیعی است اما زمانی که اختلاف وجود دارد باید براساس عقلانیت و فرامین اسلامی این مسائل را اداره کرد.

حرکت در جاده قانون، مسیر قوا و مسوولان را مشخص کرده است و بر این اساس اگر اختلافی هم وجود داشته باشد در چارچوب قانون قابل حل است.

برای این که اختلاف‌نظرها، بهانه‌ای برای رسانه‌های بیگانه نباشد چه باید کرد؟

امروز همه می‌‌دانیم که کمترین حرفی که در داخل کشور زده می‌شود بازتاب رسانه‌‌ای و جهانی دارد و دشمنان به دنبال رصد کردن و سوءاستفاده از مسائل مختلف مطرح شده در کشور هستند.

قطعا اختلاف‌نظر وجود دارد و تمام هم نخواهد شد، اما دشمن به خاطر عناد و کینه‌ای که دارد، سعی می‌کند از کاه، کوه بسازد و با درشت‌نمایی مسائل،‌ به مقاصدش دست یابد. برای این که دشمن را ناکام بگذاریم، راه عملی این است که اختلافات را به دلیل مصلحت بالاتری که برای حفظ نظام داریم، کنار گذاریم و همه تابع نظر رهبری باشیم.

چون این اختلاف‌افکنی‌ها در جهان اسلام و دنیا بازتاب پیدا می‌کند و بر این اساس دشمن در شیپور رسانه‌ای خود می‌دمد تا با استفاده از همه این ابزارها، نظام را به تضعیف بکشاند. بر این اساس مسوولان باید در عنوان کردن اختلافات با تأمل و درایت عمل کنند و کاری نکنند که مردم از آنها ناامید شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها