ایران زمین

گچساران ـ فارس: فرماندار گچساران گفت: عملیات اجرایی احداث بزرگ‌ترین زیرگذر شهری کهگیلویه و بویر‌احمد در گچساران به طور رسمی آغاز شد.
کد خبر: ۳۹۴۹۵۰

سیداکبر علیزاده افزود: از سال‌ها پیش تا‌کنون مردم گچساران از بالا بودن حجم ترافیک، کم‌عرض بودن خیابان‌ها و پیاده‌روها و بروز مشکلات ناشی از آن در مرکز شهر رنج می‌بردند که با بهره‌برداری از پروژه زیرگذر شهری، آرزوی دیرینه مردم این شهر تحقق می‌یابد.

اسکو ـ خبرنگار جام‌جم: فرماندار شهرستان اسکو از آغاز کار تخریب بافت جدید و غیراصولی محوطه روستای تاریخی کندوان از تیرماه سال جاری خبر داد.

یونس فاتح افزود: ساکنان این منطقه به روستای جدید پایین دست که به فاصله 2 کیلومتری کندوان واقع شده منتقل می‌شوند. وی همچنین با اشاره به وجود سنگ‌نوشته‌های تاریخی، درهای سنگی، قوچ و میش سنگی و دیگر بقایای تاریخی سنگی در شهرستان اسکو خواستار ایجاد موزه سنگ در این شهرستان شد و افزود: در صورتی که میراث فرهنگی تا 3 ماه آینده اقدام به ایجاد چنین موزه‌ای در شهرستان نکند، محوطه خالی موجود در فرمانداری اسکو را به این منظور اختصاص خواهد داد تا از این طریق از سرقت آثار فرهنگی شهرستان جلوگیری به عمل آورد.

کرمانشاه ـ خبرنگار جام‌جم: عملیات اجرایی ساخت کارخانه ایران خودرو کرمانشاه، اولین تولیدکننده خودرو ون داخلی با حضور وزیر کشور آغاز شد.

فاز اول این کارخانه که 19 فروردین کلنگ اجرایی آن توسط وزیر کشور، در شهرک صنعتی صحنه به زمین زده شد، پس از یک سال در بهار 91 به بهره‌برداری خواهد رسید. ظرفیت این کارخانه که با اعتبار 50 میلیارد تومان و در زمینی به مساحت 10 هکتار اجرا خواهد شد 10 هزار دستگاه خودروی پژو ون در 3 مدل 7نفره، 5 نفره و باری در سال خواهد بود.

بندرعباس ـ خبرنگار جام‌جم: نماینده مجری طرح‌های آب‌شیرین کن استان هرمزگان گفت: 2 طرح آب‌شیرین کن درگهان و بندرلنگه اوایل سال 90 به بهره‌برداری می‌رسد.

امین قصمی افزود: این آب‌شیرین کن‌ها با ظرفیت 15هزار مترمکعب جمعیتی معادل 20 هزار نفر را تحت پوشش خود قرار می‌دهد. وی گفت: شرکت آبفای هرمزگان در حال حاضر 12 پروژه آب‌شیرین کن با ظرفیت 19 هزار متر مکعب در دست بهره‌برداری دارد و 5 پروژه با ظرفیت 135 هزار مترمکعب در شبانه‌روز نیز در حال اجراست.

اصفهان ـ ایسنا: فرماندار گلپایگان با اشاره به پروژه آبرسانی سرشاخه‌ دز به سد گلپایگان گفت: احداث این پروژه به عهده قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) است و بنا به پیش‌بینی‌های صورت گرفته تا سال 1392 به بهره‌برداری خواهد رسید.

حسین صمدانی افزود: 56 کیلومتر از تونل آبرسانی تاکنون به پایان رسیده است.

وی ادامه داد: لوله انتقال آب از شهرهای گلپایگان، خوانسار، خمین، محلات، دلیجان، نیمه‌ور و ساوه عبور کرده و نهایتا به استان قم خواهد رسید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها