براساس همکاری مشترک

اندونزی و چین موشک می سازند

'وایان میدیو' سخنگوی وزارت دفاع اندونزی روز شنبه از توافق میان این کشور و چین برای تولید موشک خبر داد.
کد خبر: ۳۹۲۳۷۴

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رسمی اندونزی (آنتارا)، سخنگوی وزارت دفاع اندونزی خاطرنشان کرد: بررسی های لازم در راستای همکاری در این زمینه توسط دو طرف صورت گرفته است و در آینده دو کشور با همکاری یکدیگر به تولید موشک خواهند پرداخت.

وی تصریح کرد: توافقنامه همکاری دفاعی در زمینه تولید موشک به امضای 'شفری شفرالدین' معاون وزیر دفاع اندونزی و 'چنگ کویفا' رئیس بخش توسعه فناوری و صنایع ملی دفاعی چین، به امضاء رسیده است.

سخنگوی وزارت دفاع اندونزی درخصوص مفاد توافقنامه به امضاء رسیده میان دو کشور نیز گفت : تأمین تسلیحات نظامی خاص، تبادل فناوری تسلیحات نظامی خاص از قبیل مونتاژ، آزمایش، تعمیر، نگهداری و ارتقاع، تولید مشترک برخی از تسلیحات نظامی خاص و بازاریابی مشترک تولیدات نظامی خاص در کشورهای مختلف از جمله مفاد اشاره شده در این توافقنامه است.

در حال حاضر اندونزی از موشک های C-802 ساخت چین بهره مند است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها