در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
مردم با مشاهده این صحنه، در تماس با مرکز فوریتهای پلیسی 110، پلیس را در جریان قرار دادند. دقایقی بعد ماموران انتظامی در محل حادثه حاضر شدند؛ اما عامل جنایت متواری شده بود. با انتقال جسد به پزشکی قانونی، ماموران به تحقیق از شاهدان حادثه پرداختند.
شاهد حادثه از جنایت گفت
یکی از شاهدان حادثه به پلیس گفت: هنگام عبور از میدان جانبازان 2 مرد را دیدم که در حال مشاجره با یکدیگر بودند. به قصد خاتمه دادن به دعوا به آنها نزدیک شدم؛ اما جوان چاقو به دست مرا تهدید به مرگ کرد و خواست از آنها فاصله بگیرم.
وی اضافه کرد: وقتی افراد دیگری در محل درگیری حضور پیدا کردند، مرد مهاجم عنوان کرد این دعوای خانوادگی است، دخالت نکنید. سپس در مقابل دیدگان همگان به مرد همراهش حملهور شد و او را با چاقو کشت و متواری شد.
پس از ثبت اظهارات وی، دیگر شاهدان نیز گفتههایش را تایید کردند. ماموران با اطلاعاتی که از شاهدان حادثه به دست آوردند، جستجو برای دستگیری عامل جنایت و مشخص شدن هویت مقتول را آغاز کردند. در ادامه رسیدگی به این پرونده، زنی با حضور در پلیس آگاهی مشگینشهر، از گم شدن شوهرش خبر داد و عکس او را در اختیار پلیس قرار داد. ماموران با دیدن تصویر مرد گمشده، متوجه شدند او همان مقتول است. زن جوان نیز با حضور در پزشکی قانونی، هویت مقتول را تایید کرد.
فاش شدن هویت قاتل فراری
ماموران به تحقیق از زن مقتول پرداختند که وی به پلیس گفت: شوهرم و برادرم با هم اختلاف داشتند و تلاش من و خانوادهام برای خاتمه دادن به درگیریهای آنها بیفایده بود. روز حادثه برادرم به سراغ شوهرم آمد و او را به زور از خانه بیرون برد و دیگر از آنها خبری نشد. به این ترتیب مشخص شد عامل جنایت برادرزن مقتول است.
با مشخص شدن هویت قاتل فراری، جستجوها برای یافتن وی ادامه دارد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: