ایران زمین

تبریز ـ خبرنگار جام‌جم: در چهارمین مراسم انتخاب رسانه برتر فرهنگ و هنر استان آذربایجان‌شرقی، روزنامه‌ جام‌جم در گروه ویژه‌نامه‌های استانی روزنامه‌های سراسری به مقام نخست نائل شد. علی داننده، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی در این مراسم به راه‌اندازی خانه‌ فرهنگی دیجیتال در آینده نزدیک اشاره کرد و گفت: این خانه در مجتمع فرهنگی 29 بهمن تبریز و با سرمایه‌گذاری 500 میلیون تومان راه‌اندازی می‌شود که با ایجاد امکانات لازم فضای امنی برای کودکان و خانواده‌ها در جهت استفاده از فضای مجازی اینترنت فراهم می‌گردد.
کد خبر: ۳۸۴۹۷۰

ایلام ـ فارس: مدیرکل راه و ترابری استان ایلام گفت: 60 میلیارد ریال برای اجرای طرح‌های راهسازی در ایلام هزینه شده است. رضا سلیمانی افزود: در مجموع 6 پروژه راهسازی در استان ایلام به بهره‌برداری می‌رسد. وی ادامه داد: این طرح‌ها شامل 5/1 کیلومتر تعریض گردنه قلاجه در مسیر ایلام ـ کرمانشاه، احداث پل بزرگ کنجانچم با 5 دهنه 23 متری و 1800 متر از راه‌ مسیر مهران ـ امیرآباد است.

دماوند ـ فارس: بخشدار مرکزی دماوند هشدار داد: تیرهای برق مشرف بر سد شاهبلاغی دماوند برای روستاییان خطرساز هستند. موسی بهرامی افزود: در بازدیدهای صورت‌گرفته بزرگ‌ترین معضلاتی که توسط اهالی مناطق روستایی گویج، قلفک و شاهبلاغی عنوان شد، وجود تیرهای برق در کنار سد مستقر در این نواحی است. اگر بر اثر حوادث طبیعی یا انسانی یکی از تیرهای حامل کابل‌های برق مشرف بر سد مذکور وارد این محوطه مملو از آب شود، می‌تواند خطرات بسیاری را برای اهالی به دنبال داشته باشد.

کرمان ـ ایرنا: فرماندار شهرستان عنبرآباد گفت: با توجه به خشکسالی‌های چند سال گذشته و جاری شدن سیل اخیر، در 9 روستای بخش مرکزی عنبرآباد شکاف‌های عمیقی ایجاد شده است. ولی محمد مشایخی افزود: این شکاف‌ها در روستاهای خاتون‌آباد، شوکت‌آباد، حاجی‌آباد، فلاح، عبدل‌آباد، خیرآباد، الله‌آباد، مهتابی، پاتلی و نظم‌آباد ایجاد شده‌اند. طول برخی از این شکاف‌ها تا 2 کیلومتر و عمق آنها بین 2 تا 4 متر است. وی با بیان این مطلب که ایجاد این شکاف‌ها به 170 واحد مسکونی خسارت وارد کرده است، گفت: به منظور مشخص شدن علت دقیق این حادثه کارشناسان زمین‌شناسی به منطقه اعزام خواهند شد.

بجنورد ـ خبرنگار جام‌جم: اعمال خریدهای تضمینی در کنار خریدهای توافقی تولیدات گوشتی و لبنی دامپروران، دامداران خراسان شمالی را حمایت می‌کند.

رئیس هیات مدیره اتحادیه تعاونی دامپروران و گاوداران خراسان شمالی بر اعمال خریدهای تضمینی تولیدات گاوداران تاکید کرد و گفت: در حال حاضر تولیدات با خریدهای توافقی (اقساطی)‌ با بهای غیرواقعی خریداری می‌شود. حسینعلی حصاری افزود: در شرایط کنونی واسطه‌ها و کارخانه‌ها، تولیدات گوشتی و لبنی استان را اقساطی و با بهای پایینی خریداری می‌کنند، این در حالی است که حیات این صنف به بازگشت سرمایه آنان بستگی دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها