تکل از پشت

در آرزوی «مسی» شدن

اکنون سال به سال بازیکنان کم‌سن و سال‌ بیشتری از آرژانتین به اروپا و دیگر لیگ‌ها در جهان صادر می‌شوند. بسیاری از این بازیکنان 15 یا 16 ساله‌اند و در حالی که هنوز در تیم‌های نوجوانان بازی می‌کنند یا ‌تازه قدم به لیگ دسته اول کشور خود گذاشته‌اند، راهی کشورهای دیگر می‌شوند.
کد خبر: ۳۷۹۴۰۲

بسیاری از 1800 بازیکن آرژانتینی که در مدت فقط یک سال به خارج از کشور خود صادر شده‌اند، در این آرزو هستند که لیونل مسی بعدی شوند.

درخشش مسی در بالاترین سطح فوتبال جهان، انگیزه کودکان و نوجوانان آرژانتینی را برای فوتبالیست‌شدن بیشتر کرده است. مسی الگوی آنهاست و در عالم خیال خود را مسی می‌بینند و از فوتبال او پیروی می‌کنند.

آدریــا دومنش بازیکن سابق که اکنون مسوول فنی و برنامه‌ریزی بخش نوجوانان باشگاه دسته اولی آرژانتینوس جونیورز است، می‌گوید: بازی کردن در تیم‌های دسته دوم اروپایی به جای بازی کردن در تیم‌های برتر آرژانتین یک گام به عقب برای بیشتر بازیکنانی است که با هزار امید و آرزو راهی اروپا شده‌اند.

به اعتقاد این کارشناس و مربی فوتبال، رفتن و بازی کردن در بازارهایی که در فرهنگ فوتبال منافع حرفه‌ای ندارند گامی به عقب در زندگی بازیکنان است. این بازارهای فوتبال سودی برای بازیکنان و فوتبال آرژانتین ندارد.

دومنش در سال 1985 عضو تیم ملی جوانان آرژانتین بود که قهرمان جام لیبرتادورس شد.

در ترکیه، روسیه، اوکراین، رومانی، برخی از تیم‌ها بازیکنان جوان برزیل و آرژانتین را به خدمت گرفته‌اند، زیرا وضع اقتصادی نسبتا خوبی دارند.

بازیکنان خوب می‌دانند فوتبال تیم‌های این کشورها در حد مطلوبی نیست و نمی‌توانند سطح بازی خود را با آنها بالا ببرند، اما به خوبی آگاهند با دستمزدی که دریافت می‌کنند، زندگی راحتی خواهند داشت و این برایشان اهمیت دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها