ایران زمین

بیرجند ـ‌ ایسنا: مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری خراسان‌جنوبی از امضای تفاهم‌نامه با میراث فرهنگی و اداره کل تعاون برای تاسیس تعاونی بانوان با محوریت صنایع دستی در استان خبر داد. معصومه سادات‌جلیل‌حسینی در کارگروه بانوان و خانواده استانداری گفت: با تاسیس این تعاونی صنایع‌دستی منطقه به سایر استان‌ها معرفی خواهد شد.
کد خبر: ۳۷۹۱۳۰

ساری ـ‌ ایسنا: استاندار مازندران گفت: هندسه سواحل مازندران در سال‌های گذشته به دلیل پیشروی آب تغییر کرده است. سیدعلی‌اکبر طاهایی افزود: موضوعی که در سال‌های گذشته در عرصه‌های ساحلی اتفاق افتاده ناشی از به‌هم خوردن هندسه سواحل مازندران بر اثر پیشروی آب بوده است. وی تصریح کرد: برخی از این عرصه‌های سنددار که بر اثر پیشروی آب در داخل دریا مانده باید تعیین تکلیف شود.

یزد ـ ‌ایسنا: مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان یزد در بازدید از بناهای تاریخی و فرهنگی شهرستان بهاباد از اختصاص یک‌میلیارد ریال اعتبار برای مرمت و بازسازی تعدادی از بناهای این شهرستان خبر داد. بهرام رضایی افزود: امیدوارم با تخصیص اعتبار مناسب و با همکاری فرمانداری و شهرداری، علاوه بر احیا و مرمت بناهای تاریخی در حاشیه شهر که منابع طبیعی و ظرفیت‌های فرهنگی بالایی دارند با ایجاد فضای مناسب، گردشگری این شهرستان رونق یابد.

اردبیل ـ ایرنا: ده‌ها قطعه پرنده قمری در روستای عبابیگلو در منطقه صفر مرزی گرمی مغان تلف شدند. این پرندگان که حدود 30 تا 40 قطعه هستند طی چند روز اخیر تلف شده‌اند. به گفته اهالی مرگ دسته‌جمعی این پرندگان که در اصطلاح محلی یاکریم نامیده می‌شود با توجه به عدم استفاده از سم یا کود در مزارع این روستا امری بی‌سابقه در منطقه است.

مازندران ـ واحد مرکزی خبر: سرشماری پرندگان مهاجر در تالاب‌های مازندران آغاز شد و تا 10 بهمن ادامه دارد. مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مازندران گفت: سرشماری در این محدوده زمانی، به علت کمترین جابه‌جایی پرندگان و صحت بیشتر در ایران و کشورهای اروپایی اجرا می شود. هرمز محمودی‌راد با اشاره به این‌که این سرشماری با هدف شناسایی تنوع گونه‌ای و جمعیتی پرندگان مهاجر آغاز شد، پیش‌بینی کرد امسال 80 تا 110 گونه از پرندگان مهاجر آبزی و کنارآبزی به تالاب‌‌های مازندران مهاجرت کرده باشند.

کرمان- مهر : پس از گذشت 5 ماه از پایان برداشت خرما همچنان 90 درصد محصول کشاورزان خسارت دیده بمی در انبارها انبار شده و این درحالی است که کشاورزان با کمبود شدید نقدینگی مواجه شده‌اند.

با وجود خسارات هنگفت خرماداران بمی به دلیل گسترش آفت زنجره خرما و همچنین خشک شدن بخش عمده محصول به دلیل گرمای شدید هوا در تابستان و خسارت 20 تا 70 درصدی به محصول خرماکاران شرق کرمان، کشاورزان بمی برای فروش بقیه محصول خود نیز با مشکلات فراوانی روبه‌رو هستند و این در حالی است که قیمت این محصول در مقایسه با سال گذشته افت محسوس یافته است و هزینه تولید کشاورزان را پوشش نمی‌دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها