ایران زمین

تبریز - خبرنگار جام جم : مسوول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی تبریز معتقد است که به دلیل کمبود امکانات، پیوند اعضا در استان آذربایجان شرقی از رشد قابل قبولی برخوردار نیست.دکتر اسداللهی افزود: در حال حاضر تهران، شیراز و مشهد به ترتیب در جایگاه اول تا سوم پیوند اعضا قرار دارند. وی کمبود اعتبار را از دلایل عقب‌ماندگی استان آذربایجان شرقی در زمینه پیوند اعضا در کشور دانست و ابراز امیدواری کرد، درصورت اختصاص امکانات، اعتبارات و تجهیزات مورد نیاز شاهد پیوند قلب و ریه در تبریز طی یکسال آینده خواهیم بود.
کد خبر: ۳۷۷۰۴۵

بجنورد - خبرنگارجام‌جم: آثار 12 نفر ازهنرمندان جوان مساجد خراسان شمالی به مرحله کشوری جشنواره ترنج راه یافت.هاشم شیرازیان، مسوول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد خراسان شمالی، گفت: این آثار هنری در جشنواره استانی هنرهای تجسمی « ترنج» که در شهرستان اسفراین برگزار شد، به عنوان آثار برتر معرفی شده و جواز حضور در مرحله کشوری را کسب کردند.

تبریز- خبرنگار جام‌جم: با حضور استاندار آذربایجان‌شرقی از بزرگ‌ترین و نخستین تله‌کابین شمال‌غرب کشور در ارتفاعات «عون‌بن‌علی» تبریز بهره‌برداری شد.محمد امانی، مدیر دفتر نمایندگی اتاق اسکاندیناوی و ایران در مراسم بهره‌برداری از این پروژه با اشاره به زمان اجرای تله‌کابین تبریز گفت: با وجود پیش‌بینی زمان 18 ماهه برای اجرا و بهره‌برداری تله‌کابین تبریز، این پروژه در مدت 9 ماه به مرحله بهره‌برداری رسیده و در اختیار شهروندان تبریزی قرار گرفته است.

بجنورد ـ خبرنگار جام‌جم: 42 میلیارد و 732 میلیون ریال اعتبار در سال جاری برای طرح‌های آبخیزداری استان خراسان شمالی اختصاص یافت. مهندس موسی صابری، مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان شمالی گفت: این طرح‌های آبخیزداری برای حفاظت خاک و افزایش پوشش گیاهی، کنترل و کاهش خسارات سیل، تغذیه منابع آب و افزایش سطح آب سفره‌های زیرزمینی، کاهش اثرات خشکسالی و افزایش تولید و بالا بردن درآمد آبخیزنشینان و تثبیت شغل در 7 شهرستان اجرا می‌شود.

ارومیه - واحد مرکزی خبر: اجرای طرح 184 کیلومتری راه‌آهن مراغه ـ ارومیه در سال 80 آغاز شد و در برنامه‌ریزی‌های اولیه، سال 85 زمان بهره‌برداری از این طرح تعیین شده بود اما اکنون در حالی به سال90 نزدیک می‌شویم که اجرای این طرح به سبب مشکلات فنی و اعتباری پیشرفت برنامه‌ریزی شده را نداشته است. بنابر اعلام وزارت راه و ترابری، دهه فجر امسال خبرهای خوبی از راه‌آهن مراغه ـ ارومیه به گوش خواهد رسید. البته منظور از این خبرها، به احتمال زیاد بهره‌برداری از ایستگاه میاندوآب است که ریل‌گذاری 48 کیلومتری آن در حال پایان یافتن است.

اردبیل - ایسنا: مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اردبیل گفت: هم‌اکنون بیش از 75 هزار خانوار در سطح این استان فاقد گاز شهری است. علی مدنی گفت: با اجرای قانون هدفمندسازی یارانه‌ها برای این خانوارها کالابرگ گاز مایع و نفت سفید توزیع می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها