آیت الله جنتی:

9 دی توطئه دشمن را خنثی کرد

حضور پرشکوه مردم در راهپیمایی نهم دی پارسال ، موجب تقویت نظام جمهوری اسلامی و خنثی شدن توطئه های دشمنان شد.
کد خبر: ۳۷۶۲۰۳

به گزارش واحد مرکزی خبر، دبیر شورای نگهبان قانون اساسی در جمع روحانیان اهل تشیع و تسنن آذربایجان غربی در مصلای امام خمینی ارومیه گفت: روحانیان وظایف سنگینی در حفظ و گسترش دین اسلام و افزایش بصیرت مردم دارند و به همین منظور باید در حراست از آرمان های نظام اسلامی تلاش و همت جدی داشته باشند.

آیت‌الله احمد جنتی با بیان اینکه علمای دین در تعلیم و هدایت انسان‌ها نقش بسیار مهمی دارند به رهبری‌های داهیانه امام راحل در پیروزی انقلاب اسلامی و زنده کردن دین مبین اسلام در کشورمان اشاره کرد و افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی ، دشمنان این مرز و بوم همواره سعی کرده اند مردم را از مبانی دین خدا دور کنند و روحانیان باید این توطئه ها را خنثی کنند.

وی به ویژگی های منحصر بفرد انقلاب اسلامی ایران اشاره و خاطرنشان کرد این انقلاب موجب تقویت باورهای اسلامی مردم و الگوئی برای سایر مسلمانان منطقه شده است.

دبیر شورای نگهبان همچنین با اشاره به اینکه به برکت انقلاب اسلامی چندین هزار طلبه در حوزه های علمیه سراسر کشور مشغول تحصیل و علم آموزی هستند افزود: ولایتمداری ،حضور آگاهانه در تمامی صحنه های انقلاب اسلامی ، ارشاد و هدایت جامعه ، حمایت از مظلوم و دفاع از آرمانهای والای امام راحل و شهیدان از ویژگی های مهم یک روحانی است.

آیت الله جنتی به توطئه های دشمنان انقلاب اسلامی علیه ملت ایران نیز اشاره کرد و گفت: با رهبری های داهیانه رهبر معظم انقلاب و فعالیت های شبانه روزی مدیران ایران اسلامی تحریم ها و نقشه های شوم بیگانگان خنثی شده و کشور در تمامی صحنه های علمی ، صنعتی ، اقتصادی در حال رشد و توسعه است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها