در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش مهر از کرمان، همزمان با زمین لرزه 6.6 ریشتری بم که در سال 82 جان 35 هزار نفر را در بامداد 5 دیماه گرفت صبح 5 دی ماه 89 شرق کرمان بار دیگر به شدت لرزید و بم را تکان داد.
صبح امروز ساعت 6 و 48 دقیقه و تنها چند دقیقه پس از زمان زمین لرزه سال 82 بم، مردم این شهر بار دیگر زمین لرزه ای 4.7 ریشتری به مرکزیت فهرج را تجربه کردند.
این زمین لرزه در کانون 25 کیلومتری عمق زمین و در مشخصات جغرافیایی 59.23 درجه طول جغرافیایی و 28.34 درجه عرض جغرافیایی رخ داد و از خسارات آن گزارشی دریافت نشده است.
تنها چند لحظه بعد نیز زمین لرزه ای با شدت 2.8 ریشتر شهر بم را بار دیگر تکان داد.
از زمان بروز زمین لرزه 6.5 ریشتری ریگان تاکنون بیش از 80 زمین لرزه ثبت شده است که زمین لرزه 4.7 ریشتری صبح امروز یکی از شدید ترین پس لرزه های شرق کرمان بوده است.
روز گذشته نیز زمین لرزه ای به شدت 3.2 ریشتر فاریاب در جنوب استان کرمان را تکان داد.
شب گذشته بسیاری از مردم بم در سالگرد زمین لرزه سال 82 این شهر در قبرستان بم و بروات شب زنده داری کردند و یاد از دست رفتگان را گرامی داشتند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: