حاشیه‌های یک انتصاب

انتصاب رئیس جدید سازمان ملی جوانان در 3 روز گذشته به موضوع محافل خبری تبدیل شده است. موضوعی که خبرگزاری‌ها را واداشت که در مدت 24 ساعت، بارها خبری را روی خط مخابره و در فاصله چند دقیقه حذف کنند.
کد خبر: ۳۷۴۱۸۴

موضوعی که با واکنش‌های متضاد رئیس جدید سازمان ملی جوانان رو‌به‌رو بود از این‌که مسوولیت جدید را می‌پذیرم تا نمی‌پذیرم و دوباره نمی‌پذیرم تا می‌پذیرم و... این امر باعث سردرگمی خبرنگارانی شد که در انتظار اعلام خبر تغییر معاون امور جوانان رئیس‌جمهور بودند.

اصول و مبانی اداری اقتضا می‌کند که برای تعیین یا تغییر مدیری در حد ریاست یک دستگاه اجرایی یا سیاستگذار، ابتدا گزینه‌های احتمالی بررسی و سپس با افراد تعیین شده مشورت می‌شود و از بین آنها قوی‌ترین مدیر انتخاب و در صورت اعلام آمادگی و ارائه برنامه برای دوران مدیریت بر آن سازمان، نام او به عنوان رئیس جدید به رسانه‌ها علام خواهد شد.

روند موجود در برکناری بذرپاش و انتصاب فرحناز ترکستانی (معاون فرهنگی وزارت بهداشت) به ریاست سازمان ملی جوانان نشان می‌دهد که از یک سو ترکستانی برای پذیرش این مسوولیت آماده نبوده و در ابتدا آن را رد کرده و سپس خود را سرباز رئیس‌جمهور خوانده و دوباره پذیرفته و باز این خبر تکذیب و پس از چند ساعت دوباره تایید شده است. تا آخرین ساعات اداری دیروز هم رسانه‌ها از خبر دقیق تصمیم ترکستانی بی‌اطلاع بوده‌اند وحتی روابط عمومی سازمان در این مورد سکوت کرد.

از سویی انتصاب وی به این سمت در شرایطی صورت گرفت که وزارت بهداشت برای تغییر معاون فرهنگی و دانشجویی خود آمادگی ندارد و از سوی دیگر رئیس جدید برای آغاز دوره مدیریت خود برنامه‌ای ارائه نداده است. به نظر می‌رسد تغییر و جابجایی مدیریت‌های کلان به روند منطقی‌تری نیازمند است.

کتایون مصری
گروه جامعه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها