فوتبال جام حذفی

سپاهان حریف پرسپولیس شد

در پایان دیدارهای امروز جام حذفی سپاهان با چهار گل راه آهن شهرری را درهم کوبید و حریف پرسپولیس شد و شهرداری یاسوج هم با حذف کاوه تهران حریف استقلال شد. کهکشانی‌های کاغذی هم با جام حذفی وداع کردند.
کد خبر: ۳۷۲۷۹۷

سپاهان برای پرسپولیس خط و نشان کشید

به گزارش واحد مرکزی خبر ، دیدار تیم‌های سپاهان اصفهان و راه‌آهن در چارچوب مرحله یک‌هشتم نهایی جام حذفی در ورزشگاه فولادشهر برگزار شد و با برتری 4 بر صفر میزبان خاتمه یافت.

سپاهان با گلزنی هادی عقیلی در دقیقه 2، امید ابراهیمی در دقیقه 30، ابراهیم توره در دقیقه 64 و رضا عنایتی در دقیقه 90+2 با نتیجه 4 بر صفر به برتری دست یافت تا در مرحله یک چهارم نهایی باید در ورزشگاه آزادی به مصاف پرسپولیس برود.

قضاوت این دیدار برعهده علیرضا فغانی بود. وی به احسان حاج‌صفی و ابراهم توره از سپاهان کارت زرد نشان داد. همچنین قاسم زاغی‌نژاد، مربی سپاهان را در دقیقه 80 از زمین بازی اخراج کرد.

غول کش حریف استقلال شد

در چارچوب مرحله یک هشتم نهایی مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه‌های کشور از ساعت 14 امروز دوشنبه یک دیدار بین تیمهای شهرداری یاسوج و کاوه تهران در ورزشگاه تختی یاسوج برگزار شد.

محمد خاله‌احمدی د ردقیقه 83 تک گل میزبان را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند تا شاگردان زرینچه از رقابت‌های جام حذفی وداع کنند. البرز حاجی‌پور قضاوت این دیدار را بر عهده داشت. وی به اکبر صادقی از کاوه و علیرضا کردی از شهرداری کارت زرد نشان داد.

شهرداری یاسوج با پیروزی در این دیدار حریف استقلال در مرحله یک چهارم نهایی شد. میزبان این دیدار با توجه به میزبانی هر 2 تیم استقلال و شهرداری در مرحله یک هشتم، با قرعه‌کشی مشخص خواهد شد.

شهرداری در مرحله قبل ذوب‌آهن را در اصفهان حذف کرده بود. بدین ترتیب تیم شهرداری یاسوج در مرحله یک چهارم نهایی مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه‌های کشور با تیم استقلال تهران روبه‌رو خواهد شد.

استیل‌آذین با جام حذفی وداع کرد

تیم فوتبال استیل آذین تهران با تحمل شکست در دیدار برابر فولادخوزستان از راهیابی به مرحله نیمه نهایی مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه‌های کشور بازماند.

این دیدار در چارچوب مرحله یک‌چهارم نهایی رقابت‌های جام حذفی در ورزشگاه دستگردی در حضور حدود 500 هوادار از ساعت 14:30 آغاز شد.

این مسابقه که قضاوت آن برعهده محسن ترکی بود 2 بر صفر به سود فولاد خوزستان خاتمه پیدا کرد. گل‌های فولادی‌ها را رضا نوروزی در دقیقه 78 و آرش افشین در دقیقه 90 به ثمر رساندند.

محسن ترکی در این مسابقه سیاوش اکبرپور و حسن اشجاری از استیل‌آذین را با کارت زرد جریمه کرد.

استیل آذین هفته گذشته در لیگ برتر 2 بر یک فولاد را شکست داده بود اما با شکست امروز و پس از این که در لیگ نتایج خوبی نگرفته از جام حذفی هم کنار رفت. فولاد در مرحله نیمه نهایی جام حذفی به دیدار برنده مسابقه پرسپولیس ــ سپاهان اصفهان می‌رود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها