در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش مهر، سرهنگ محسن خانچرلی اظهار داشت: 13 آذر ماه سال جاری ماموران کلانتری 111 هفت چنار حین گشت زنی درخیابان جرجم تهران به فردی که داخل یکدستگاه خودرو پراید نقره ای رنگ در حال استراحت بود، مشکوک شدند.
وی افزود: پس از درخواست مدارک شناسایی از وی مشخص شد که متهم فاقد مدارک شناسایی است. در بازرسی از صندوق عقب خودرو یک ساک دستی که محتوای پنج بسته یک کیلویی هرویین که به طرز ماهرانه ای در زرورق پیچیده و چسب کاری شده بود، کشف و ضبط شد.
رئیس پلیس پیشگیری نیروی انتظامی تهران بزرگ با اشاره به دستگیری متهم به نام ( ع – د ) ، بیان داشت: در بررسی بیشتر از داخل لوازم همراه وی یک عدد ترازوی دیجیتال، حدود 200عدد بانداژ بدست آمد.
سرهنگ خانچرلی از تحویل متهم به مراجع قضایی جهت سیر مراحل قانونی پرونده اش خبر داد و گفت: تحقیقات تکمیلی در این خصوص ادامه دارد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: