در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش مهر از زاهدان، آتش سوزی در مدرسه ای در روستای چاه رحمان از توابع شهرستان زاهدان موجب شد یک دانش آموز به دلیل شدت دود گرفتگی خوابگاه و استنشاق دود در نیمه شب جان خود را از دست بدهد.
رئیس اداره آموزش عشایری اداره کل آموزش پرورش سیستان و بلوچستان با تایید این خبر ، اظهار داشت: این آتش سوزی در ساعت 2 و سی دقیقه بامداد روز گذشته به علت اتصال برق در مدرسه راهنمایی شبانه روزی چاه رحمان بخش نصرت آباد زاهدان رخ داده است.
آزاد رئیسی بیان داشت: با وجود تلاش مسئولان و دبیران این مدرسه متاسفانه یکی از دانش آموزان به علت استنشاق دود ناشی از حریق دچار خفگی شده است.
وی افزود: براساس بررسی های انجام شده هیچ نقطه از بدن این دانش آموز دچار سوختگی نشده است.این آتش سوزی توسط دبیران و آتش نشانی اطفا شده و به غیر از این دانش آموز هیچگونه تلفات جانی نداشته است.
رئیس اداره آموزش عشایری اداره کل آموزش پرورش اضافه کرد: در این آتش سوزی خسارات زیادی به مدرسه شبانه روزی وارد شده است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: