در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش ایرنا، روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر امروز دوشنبه اعلام کرد: یکی از پژوهشگران این طرح گفت: روش متداول تشخیص بدخیمی بافت مشکوک ، تکه برداری و بررسی بافت در آزمایشگاه های پاتولوژی است.
اسماعیل جعفرقلی افزود: امروزه برای کمک به تشخیص دقیق تر متخصصان، از روشهای تشخیص نرم افزاری کمک گرفته می شود از این رو در این طرح نرم افزاری تدوین شده است که با دریافت تصاویر به دست آمده از لام های پاتولوژی می تواند سرطانی بودن بافت را مشخص کند.
وی اظهار داشت: در این روش، با استفاده از کمی سازی میزان آشوب گونگی تصاویر به دست آمده از لام های پاتولوژی تومورهای خوش خیم و بد خیم تمایز داده می شود.
جعفرقلی افزود: این بیماری سه درجه کلی دارد که هر درجه به نوع خاصی از درمان نیازمند است از این رو تعیین درجه بیماری هم اهمیت زیادی پیدا می کند. تشخیص با کمک هندسه فرکتال این قابلیت را دارد که نه فقط سه درجه سرطان بلکه فواصل درجات را هم نشان دهد، ضمن این که خطای انسانی نیز در آن راه ندارد.
براساس این گزارش ، این روش باید در نمونه های بیشتری مورد آزمایش قرار گیرد تا با تعیین دقیق درجه دقت به عنوان نرم افزار کمک تشخیصی در اختیار مراکز آزمایشگاهی و پزشکی قرار گیرد.
این تحقیق درقالب رساله کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی و با راهنمایی دکتر محمد تفضلی و دکتر محمدرضا هاشمی گلپایگانی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر انجام شده است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: