چهره‌ها‌‌ و‌ حادثه‌ها

وقتی مادر شدم

نیلوفر اردلان، بازیکن و کاپیتان تیم ملی فوتبال بانوان کشورمان است، او وقتی که 22‌سال داشت، توانست افتخار بستن بازوبند کاپیتانی تیم ملی را به دست بیاورد.
کد خبر: ۳۴۹۴۸۴

این بازیکن فوتبال که پدرش نیز یک بازیکن فوتبال پیشکسوت است، فوتبالش را از 14‌سالگی آغاز کرد و توانست به یک بازیکن مطرح تبدیل بشود.

اردلان اکنون در کلاس‌های مربیگری نیز شرکت می‌کند و حتی مدرک یک بین‌المللی دارد.

او درباره مهم‌ترین حادثه زندگی‌اش می‌گوید: من درسن پایین ازدواج کردم و خیلی زود هم صاحب فرزند شدم، حس مادر بودن، زیباترین حس دنیاست که خداوند نصیب خانم‌ها می‌کند و من خدا را شکر می‌کنم که در سن کم به این لذت رسیدم.

حالا پسرم 2 سال و نیمه شده و یک بچه پرشور و دوست داشتنی است.

از این که به دلیل شغلم نمی‌توانم همیشه در کنارش باشم‌ خیلی ناراحتم اما چاره‌ای نیست و باید آن را تحمل کنم.

به نظرم مهم‌ترین لحظه زندگی یک زن لحظه‌ای است که فرزندش را برای اولین بار در آغوش می‌گیرد.

نیلوفر اردلان به رغم توانمندی‌هایش، به خاطر مادر بودن نتوانست به دعوت تیم‌های خارجی پاسخ مثبت بدهد و در تیم تجارت هرمزگان ماندگار شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها