در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش فارس، در مراسمی که صبح امروز یکشنبه به مناسبت سی و یک مرداد ماه روز صنعت دفاعی با حضور رئیسجمهور، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و فرماندهان عالیرتبه نیروهای مسلح برگزار شد، از پهپاد «کرار» به عنوان اولین هواپیمای بدون سرنشین جت ایرانی رونمایی شد.
این پهپاد قادر است ضمن پرواز به اهداف دوردست مقادیر قابل توجهی مواد منفجره را با خود حمل کرده و به سمت هدف مورد نظر پرتاب کند.
همچنین در این مراسم از تمبر روز صنعت دفاعی نیز با حضور محمود احمدینژاد، سرلشکر فیروزآبادی، سردار وحیدی و تقیپور وزیر ارتباطات رونمایی به عمل آمد.
محمود احمدینژاد همچنین صبح امروز با حضور در دانشگاه مالک اشتر پس از ادای احترام به یادمان شهیدان نامجو، چمران و فکوری، نمایشگاه صنایع دفاعی کشورمان را در بخشهای هوافضا، صنایع دریایی و دفاعی افتتاح کرد و با توضیحات مسئولان و دست اندرکاران در جریان آخرین پیشرفتها و فناوریهای دفاعی در بخشهای گوناگون قرار گرفت.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: