بزن‌دررو

اعلام آمادگی حقیر برای مناظره!

گفته می‌شود که تهیه‌کنندگان برنامه «دیروز، امروز، فردا، پس فردا، پسون فردا»، در پی استقرار یک توده جوّ ایجاد شده در اطراف جناب آقای اسفندیار رحیم‌مشائی به خاطر برخی اظهار نظرات صادره از سوی ایشان، به دنبال ترتیب دادن مناظره‌ای با حضور مشارالیه برای روشن شدن برخی نقاط تاریک و احیانا باریک می‌باشند.
کد خبر: ۳۴۷۹۹۰

ما از این مناظره و کلا از هر مناظره‌ای که منجر به تبیین اذهان عمومی و برطرف شدن تشویش همان اذهان مذکور شود، بشدت چند ریشتر استقبال می‌کنیم. مناظره که حتما نباید کارکرد دم انتخاباتی و روکم کنی رقیب داشته باشد.

اعلام آمادگی: حتما جناب مشائی از هر نظر آماده حضور در این مناظره احتمالی می‌باشند؛ چرا که ایشان در پاسخ به کسانی که وی را دعوت به سکوت کرده‌اند، گفته است که هر چند احترام این عزیزان واجب است، اما دیدم اوجب آن است که من حرف بزنم.

پس این از آمادگی رئیس دفتر رئیس جمهور برای حرف زدن که بالطبع از آن می‌توان وجود آمادگی برای شرکت در هرگونه مناظره را نیز نتیجه گرفت. فقط می‌ماند اعلام آمادگی طرف مقابل مناظره، که چون تا به همین ساعت ــ به جز شایعه اعلام آمادگی جناب مصطفی کواکبیان با آن بیان گیرا و شیواشان که تا حدی به مرحوم ملک‌المتکلمین پهلو می‌زند و ظاهرا حضور در مناظره دارد به شغل دیگر ایشان تبدیل می‌شود ــ از فرد دیگری اعلام آمادگی ندیده یا نشنیده‌ام؛ فلذا روز روشن و با جسارت و جرأت هرچه تمامتر و بنا به دلایل قرص و محکم زیر، آمادگی شدید خود را برای حضور در مناظره با آقای رحیم مشائی اعلام می‌نمایم. ادلّه و براهین مورد ادعای کمترین برای شرکت در مناظره بالا به قرار زیر است. لطفاً به زیر نگاه کنید:

1ـ صاحبنظر بودن: کمتر حوزه و حیطه‌ای در مباحث فکری و فلسفی و فرهنگی و هنری و پزشکی و آپاندیس و فروش کلیه....و غیره بوده است که وجود مبارک ما در این سال‌ها که شرف حضور در قلمرو ادب و فرهنگ را داشته‌ایم، وارد آن نشده و نظری چیزی در آن ارتباط نداده باشیم. اسنادش هم موجود است. فقط هم اهل انتقاد نبوده‌ایم. در کنارش راهکار هم نشان دادیم.

در این سال‌ها به حدی صاحبنظر بوده‌ایم که به فرموده جناب حافظ: «در نظربازی ما بی‌خبران حیرانند....»؛ منتهی ما کاری به حیرانی و سرگردانی آنها نداریم و کار خودمان را می‌کنیم.«من چنینم که نمودم، دگر ایشان دانند» تعارف نیست.

2ـ قصد سیاسی نداشتن: بنا به گواه خودم و سایر اهل قلم، هیچ انگیزه سیاسی در سر حقیر نیست و اگر مختصر طنزی می‌نویسم محض اشاعه طنز خالص و خنداندن مردم همیشه در صحنه است، ولاغیر. نه می‌خواهم نماینده مجلس شوم و نه خدای نخواسته کاندیدای ریاست جمهوری. انگیزه‌هایم صرفا ادبی است. بی‌ادبی و سیاسی نیست. مگر کسی ناغافل هل دهد که بیفتیم وسط گود که از شخصیت عاقل و بالغ ما بعید می‌نماید. ما توی محل، پیش در و همسایه آبرو داریم. حالا زن و بچه به کنار!

3ـ همراه نداشتن: بنده به جز همین همراه اولم که آن را هم پیش از شروع مناظره جهت نینداختن پارازیت در وسط بحث، در نطفه خاموش می‌نمایم؛ هیچ همراه دیگری نخواهم داشت.

این در حالی است که بسیاری از مناظره‌کنندگان (به خصوص در مناظرات انتخاباتی ریاست جمهوری سالم سال گذشته) علاوه برخودشان، یک چهل ــ پنجاه نفری از آشنایان و هواداران و مشاوران و کف‌زنان را نیز با خودشان به همراه می‌برند و آنها را بیخ گوش استودیوی محل ضبط و پخش مناظره مستقر می‌کنند.

در صورتی که بنده همان طور که عرض کردم فقط یک فقره تلفن همراه اول به همراه دارم.

رضا رفیع

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها