وزیر بازرگانی: قیمت 75 ریالی آرد لغو می‌شود

وزیر بازرگانی با بیان این‌که هم اکنون180 هزار نانوا در60 هزار واحد صنفی نانوایی در کشور مشغول فعالیت هستند، گفت: آموزش حرفه‌ای این افراد می‌تواند علاوه بر بهبود کیفیت نان به کاهش ضایعات نیز کمک کند تا سالانه 40 میلیارد تومان صرفه جویی به همراه داشته باشد. به گزارش ایسنا، مهدی غضنفری دیروز در مراسم امضای تفاهمنامه‌ آموزش صنفی نانوایان که میان شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور برگزار شد با تاکید بر این‌که اجرای این فعالیت آموزشی کار بزرگی در حوزه تولید نان است، گفت: سالانه 10 میلیون تن گندم برای کشور خریداری می‌شود که حدود 3 هزار و500 تا 4 هزار میلیارد تومان برای آن یارانه پرداخت می‌شود.
کد خبر: ۳۴۷۶۴۷

وی با بیان این‌که امضای این تفاهمنامه در راستای سیاست‌های کلی اصلاح الگوی مصرف ابلاغی رهبر معظم انقلاب و نیز موضوع هدفمند شدن یارانه‌هاست، گفت: در سیاست‌های کلی اصلاح الگوی مصرف بخش ویژه‌ای به نان مربوط است که آموزش نانوایان برای پخت نان بهتر مدنظر این سیاست‌هاست که پروتکل آن آماده شده است.

او ادامه داد: همچنین پس از هدفمند کردن یارانه‌ها دیگر قرار نیست آرد با قیمت 75 ریالی عرضه شود بلکه قیمت آرد با قیمت جهانی منطبق می‌شود.

وی گفت: آموزش نانوایان می‌تواند کیفیت بهداشت نان را نیز افزایش دهد و کاهش ضایعات را به دنبال داشته باشد.

عبدالرضا شیخ‌الا سلامی ـ وزیر کار و امور اجتماعی ـ نیز با ابراز امیدواری نسبت به این‌که ابعاد و آثار این طرح آموزشی در آینده بیشتر نمایان شود، گفت: شیوه‌های سنتی برای انجام کارها دیگر جوابگو نیست و افزودن بر دانش و مهارت نیاز امروز است.

او ادامه داد: آموزش نیروی انسانی جویای کار وظیفه وزارت کار است و ما امیدواریم با اجرای این برنامه آموزشی برای نانوایان هر روز بر کیفیت نان‌ها افزوده شود.

او با بیان این‌که وزارت کار آمادگی دارد با همه بخش‌های تولید که خدمات ارائه می‌دهند مذاکره کرده و فعالیت‌های مربوط به آموزش‌های مهارتی آنها را تدارک ببیند، گفت: در بعد کلان ایجاد نظام ملی مهارت توسط وزارت کار دنبال می‌شود و موضوع اعطای صلاحیت‌های حرفه‌ای در کشور بیش از پیش جدی خواهد شد تا همه فعالیت‌های حرفه‌ای در کشور از تراز بالای کیفیت برخوردار باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها