بیل گیتس به حرف آمد

بیل گیتس گفت: «ریشه تمام مشکلات دشوار، از چگونگی کنترل نیروی هسته‌ای تا مبارزه با بیماری‌ها در نبود مدلینگ نرم‌افزار مناسب است.»
کد خبر: ۳۴۷۰۹۴

به‌گزارش CNET، هرچند که وی همواره علاقه‌مند به استفاده از نرم‌افزار در امور کاری خود بوده، اما جالب توجه است که در مورد برخی مشکلات هیچ نرم‌افزاری وجود ندارد.

وی که در اتمام کنفرانس سه‌روزه تکونومی سخنرانی می‌کرد، گفت: «هیچ نرم‌افزار مدلینگ مشکلی وجود ندارد، هیچ! و این‌که چرا این مساله انجام نشده است، ما نمی‌دانیم.»

گیتس همچنین گفت در نظر دارد در مورد این فاصله کاری انجام دهد و از ابزارهایی که برای چنین مدل‌سازی‌ای استفاده می‌شوند، پشتیبانی خواهد کرد. در این فاصله وی می‌خواهد از مدلینگ نرم‌افزاری برای مرور گزینه‌های استخراج نیرو از انرژی هسته‌ای استفاده کند. وی اعلام کرد: «روی کاغذ چنین کاری ساده است اما در واقع تا مقصد فاصله زیاد است.»

گیتس همچنین گفت در نظر دارد بسته‌های نرم‌افزاری مدل‌سازی را به‌رایگان در اختیار همگان بگذارد. وی با تاکید بر این‌که مدل‌ها صددرصد جوابگو نیستند، افزود:‌ «با مدلسازی و انجام کارها به‌کمک مدل‌ها، یک صد برابر هوشمندتر می‌توان عمل کرد و به‌طور مداوم باید مدل‌ها را تقویت کرد تا دقیقا با مجموعه محدود داده‌ها همخوانی داشته باشد.»

خطر استفاده نکردن از مدلسازی از نظر بیل‌گیتس بسیار بالاست. وی مثال می‌زند که در مقابله با مالاریا، هر کسی دوست دارد بداند روشی که در پیش گرفته است این بیماری را در منطقه ریشه‌کن می‌کند یا حشرات را قویتر می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها