روی خط جوانی

بانوان داور ایرانی در نروژ؛ بانوان ایرانی داور فوتبال در مسابقات بین‌المللی نروژ قضاوت می‌کنند. انسیه مافی‌نژاد از مشهد به همراه فاطمه نصرالهی از کرج و معصومه شکوری از همدان در مسابقات فوتبال بانوان نروژ قضاوت می‌کنند.
کد خبر: ۳۴۴۳۵۹

این مسابقات زیر نظر فدراسیون جهانی فوتبال در کشور نروژ برگزار می‌شود. این سه داور به‌دعوت فدراسیون نروژ از فدراسیون فوتبال ایران به این مسابقات اعزام می‌شوند./ ایسنا

مواظب تمرکز مغزتان باشید: محققان دانشگاه ولز خبرهای بدی را برای شیفتگان موسیقی دارند تحقیقات این روان‌شناسان نشان می‌دهد که گوش دادن به موسیقی در اداره و در زمان انجام کار مستقل از نوع موسیقی، می‌تواند میزان کارایی مغز را در اجرای درست کار بشدت کاهش دهد.

این محققان به منظور دستیابی به این نتایج، برای 25 داوطلب بین 18 تا 30 سال چند تست حافظه را تجویز کردند. در آزمایش اول، تست‌ها با کمی موسیقی زمینه همراه بود و در آزمایش دوم، تکالیف در یک محیط ساکت انجام شد. نتایج این آزمایشات نشان داد داوطلبانی که در محیطی ساکت فعالیت می‌کردند، کارایی بهتری داشتند.

براساس گزارش سی. ان. ان، نقش موسیقی در افزایش یا کاهش کارایی مغز در انجام کارها در تحقیقات گذشته نیز مورد ارزیابی قرار گرفته بود. برای مثال در سال 1993 دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا با بررسی 36 دانش‌آموز دریافتند که گوش دادن به موسیقی موجب افزایش هوش می‌شود و این پدیده را اثر موتزارت نامگذاری کردند.

این درحالی است که حدود 3 ماه قبل گروهی از دانشمندان اتریشی این ادعا را رد کردند، اما نتایج تحقیقات دیگری نشان داد که موسیقی می‌تواند کارایی فیزیکی ورزشکاران را بهبود بخشد. بنابراین هنوز دقیقا مشخص نیست که واقعا موسیقی می‌تواند چه تاثیراتی روی عملکردهای مغز در زمان انجام تکالیف برجای بگذارد./ مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها