آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حجت الاسلام بهرام محمدیان در گفتگو با مهر افزود: بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید محتوای درسی کتابها تغییر کند که به سرعت و با استفاده از کارشناسان خبره و مولفان مجرب آن را دنبال می کنیم.سند تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش پس از پنج سال بررسی و تدوین، اول مردادماه توسط رئیس جمهور امضا شد و برای تصویب نهایی به شورای عالی فرهنگی ارسال شد.
وی افزود: البته قبل از هر اقدامی در این زمینه باید برنامه درس ملی تدوین شود تا طبق یک نقشه راهبردی و دقیق در این زمینه عمل کنیم.
رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی با بیان اینکه تغییر کتب درسی یکباره و طی یک سال صورت نمی گیرد افزود: تالیف کتابهای درسی به کارشناسی دقیق و بررسی های چند جانبه نیاز دارد و نمی توان همه کتب درسی را به یکباره تغییر داد به همین دلیل تغییر در محتوای دروس به تدریج و طی چند سال متوالی انجام می شود.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....