پس از بوش پدر و بوش پسر

جرج بوش سوم به صحنه آمد

جرج پی بوش، پسر جب بوش، فرماندار سابق فلوریدا به عنوان سومین نسل خاندان بوش به صحنه سیاست آمده و افزایش نفوذ سیاسی خود را آغاز کرده است.
کد خبر: ۳۴۲۰۸۰

جرج پی بوش، فرزند جب بوش، فرماندار سابق فلوریدا و کلومبا، مادر مکزیکی‌اش، اخیرا یک موسسه جدید به نام "جمهوری‌خواهان آمریکایی - اسپانیایی تگزاس" در راستای افزایش حمایت‌ها از کاندیداهای آمریکای لاتین تاسیس کرده است.

به نوشته روزنامه دیلی تلگراف، پدربزرگ وی جرج اچ دبلیو 4 سال رییس جمهور آمریکا بود و در سال 1992 در مقابل بیل کلینتون شکست خورد.

عموی وی یعنی جرج دبلیو بوش پس نیز سال گذشته همزمان با کاهش چشمگیر حمایت‌ها از وی دوره دوم ریاست جمهوری‌اش پایان یافت.

جرج پی بوش هم اکنون در صدد است تبدیل به یک کاندیدای قدرتمند برای برافراشتن پرچم جمهوریخواهان در آمریکا شود.

او 34 سال سن دارد و وکیل است. ولی اخیرا به عنوان یک افسر اطلاعاتی در نیروی دریایی آمریکا به عراق اعزام شد.

جرج پی بوش در سال 1988 زمانی که تنها 12 سال داشت در کنوانسیون ملی جمهوریخواهان پس از تایید جرج بوش پدر به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری به سخنرانی پرداخت.

وی همچنین در رقابت‌های انتخاباتی ریاست جمهوری آمریکا در سال‌های 2000 و 2004 در ستاد انتخاباتی جرج بوش پسر فعالیت می‌کرد.

جب بوش پدر وی نیز در میان محافظه کاران از محبوبیت بالایی برخوردار است و احتمال می‌رود در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال‌های 2012 و 2016 کاندیدا شود.

ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها