حمله مردان مسلح 15 قربانی گرفت

مهمانی خونین در مکزیک

مقامات پلیس فدرال مکزیک از وقوع درگیری و حمله مسلحانه در شمال این کشور خبر دادند و اعلام کردند که در این درگیری 15 نفر جان خود را از دست دادند.
کد خبر: ۳۴۰۶۲۱

به گزارش ایسنا، رسانه‌های دولتی مکزیک از قول دپارتمان پلیس فدرال این کشور، اعلام کردند که مردان مسلح با حمله به یک مهمانی مربوط به کارگران یک کمپانی در نزدیکی مرز این کشور با ایالات متحده آمریکا، اقدام به تیراندازی کردند که 15 نفر از جمله پنج کارگر کشته شدند.

در این گزارش  نیز آمده است که این حادثه در منطقه «سیوداد خوآرز» که هم مرز با منطقه «ال پاسو» در تگزاس آمریکا رخ داده است و عامل این حمله هم اعضای یک گروه بزرگ مافیای مواد مخدر و قاچاق انسان شناخته شده است. با این حال، هنوز فرد یا افرادی در این رابطه دستگیر نشدند.

طی چهار سال ریاست جمهوری «فیلیپه کالدرون» تاکنون نزدیک به 25 هزار نفر در ارتباط مستقیم یا غیر‌مستقیم با قاچاقچیان مواد مخدر کشته شدند؛ چرا که وی در دوران ریاست جمهوری خود وضعیت حفاظت خاص و استقرار نیروهای نظامی را در مناطق مرزی و پر خطر اعلام کرده بود، اما باز هم از شدت فعالیت این گروه‌ها کاسته نشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها