به گزارش واحد مرکزی خبر ، تهیه کننده سریال ملکوت با اشاره به اینکه تصویربرداری 40 درصد از این سریال 26 قسمتی به اتمام رسیده است ، گفت : تصویربرداری این سریال هم اکنون در لوکیشنی واقع در بزرگراه ارتش ادامه دارد.
محسن شایانفر افزود: ملکوت درباره مرد ثروتمندی به نام حاج فتاح است که در ابتدای ماه رمضان بر اثر سانحه ای به بیمارستان منتقل می شود و خانواده او در تلاش هستند تا حاج فتاح را به زندگی برگردانند.
وی گفت :همزمان با تصویربرداری این سریال، بهنام ابطحی ساخت موسیقی مجموعه را آغاز کرده و روح اله انصاری نیز مشغول تدوین همزمان کار است.
در این سریال بازیگرانی همچون محمدرضا شریفی نیا، احمد نجفی، رضا رویگری،علی دهکردی، کوروش تهامی، نیما شاهرخ شاهی، رز رضوی، مهشید افشارزاده، فریبا متخصص، غلامرضا علی اکبری، منوچهر آذری، ترلان پروانه و ابوالفضل شاه کرم حضور دارند.
محمدرضا آهنج کارگردانی سریال ملکوت را برعهده دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
یحیی آل اسحاق، وزیر اسبق بازرگانی در گفتوگو با روزنامه جامجم:
در گفتوگو با جواد منصوری به بررسی واقعه ۱۶ آذر ۱۳۳۲ و تأثیر آن در امتداد مقاومت از دانشکده فنی تا نسل امروز پرداختیم