چهره روز

مارتین اسکورسیزی متهم شد

کارگردان نام آشنای آمریکایی دوباره خبرساز شد، اما این‌بار خبرسازی‌اش ربطی به پروژه‌های سینمایی ندارد، بلکه نام او در متن شکایتی آمده که مدعی است او 5 درصد از حق‌الزحمه درآمدش را به دفتر «استار» مشاور امور سرمایه‌گذاری و مالی پرداخت نکرده است. به نظر می‌رسد، داستان شکایت از مارتین اسکورسیزی بتواند به سوژه فیلمی از همین کارگردان تبدیل شود، چرا که مولفه‌های خوبی دارد که با سینمای او همخوان است. این اتفاق در شهر نیویورک (شهر مورد علاقه او) رخ داده و ماجرا هم از آن ماجراهایی است که اسکورسیزی نمونه‌های مشابه‌اش را به تصویر کشیده، مثل رابطه ناسالم سرمایه‌گذاران و مشت‌زنان در «گاو خشمگین.»
کد خبر: ۳۳۹۸۲۳

اما اصل ماجرا چیست؟ «استار» یک دفتر اداری و خدماتی است که کارهای مشاوره مالی نیز انجام می‌دهد، اما نکته جالب این است که صاحب این شرکت خودش در زندان به سر می‌برد و حالا مدیرعامل زندانی، خودش شاکی پرونده‌ای است که در آن اسکورسیزی متهم است!

براساس اسنادی که در دادگاهی در شهر نیویورک جمع‌آوری شده، اسکورسیزی از پرداخت 5 درصد حق‌الزحمه مربوط به درآمدش در سال‌های 2006 تا 2010 به شرکت «استار» خودداری کرده است.

اتهام آقای استار هم دزدیدن دست‌کم 59 میلیون دلار از سینماگرانی چون مارتین اسکورسیزی و اوما تورمان است؛ بازیگری که به واسطه فیلم‌هایی چون «بیل را بکش» (هر دو قسمت) و «قصه‌های عامه‌پسند» به شهرت رسید.

هرچند مدیر برنامه‌های اسکورسیزی در این مورد گفته است: «مارتین اسکورسیزی به شرکت مدیریت مالی سابق خود حق‌الزحمه‌های کلانی پرداخت کرده است و اگر ثابت شود که هنوز پولی برای پرداخت باقی مانده، تسویه‌حساب خواهد شد.»

آقای استار 66 ساله بابت جعل اسناد در حواله پول و تقلب و اختلاس در زندان به سر می‌برد. جالب این‌که آل پاچینو، بازیگر مشهور دیگری است که با کلاهبرداری این شرکت مواجه شده‌ است.

شرکت «مشاوران سرمایه‌گذاری استار» پیش از این بیش از 700 میلیون دلار از پول‌های حدود 200 مشتری ثروتمند را مدیریت کرده است.

میثم اسماعیلی ‌/‌ گروه فرهنگ و هنر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها