بروجردی :

مدودف فریب انگلیس و آمریکا را نخورد

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس منشاء اظهارت اخیر رئیس جمهور روسیه مبنی بر نزدیک شدن ایران به توانایی ساخت بمب اتمی را سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا و انگلیس دانست و از دمیتری مدودف خواست فریب این اطلاعات را نخورد.
کد خبر: ۳۳۹۴۹۵

علاءالدین بروجردی در گفتگو با مهر، با اشاره به اظهارات اخیر رئیس جمهور روسیه مبنی بر اینکه ایران به توانایی ساخت سلاح هسته‌ای نزدیک می‌شود، اظهار داشت: انتظار ما از روسیه آن است که به عنوان یک قدرت بزرگ فریب اطلاعات سرویس‌های غربی را نخورد.

وی گفت: دروغ پردازی‌های آمریکا نباید بر اظهارات مقامات روسی تاثیر بگذارد.

بروجردی تاکید کرد: درهای تاسیسات هسته‌ای ما به روی بازرسان آژانس در چارچوب پادمان همواره باز بوده و هیچ مخفی کاری تا کنون نداشته‌ایم. ما از مخالفان جدی بمب هسته‌ای هستیم و از روسیه نیز می‌خواهیم به کاروان مخالفان بمب هسته‌ای بپیوندد و بمب‌های هسته‌ای خود را امحاء کند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: این نوع اظهارات نسبت به ایران جدید نیست. اظهاراتی است که کشورهای مختلف آن را منتقل می‌کنند و منشاء آن اطلاعات غلط سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا و انگلیس است. انتظار ما این است دمیتری مدودف رئیس جمهور روسیه فریب این اظهارات را نخورد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها