حادثه در جهان

177 کشته در پی سیلاب چین

بارش باران‌های غیرمعمول در چین که باعث وقوع سیلاب در این کشور شده است، تاکنون 177کشته و بیش از یک میلیون بی‌خانمان بر جای گذاشته است. مقامات دپارتمان حوادث غیرمترقبه چین اعلام کردند که این بارش‌ها طی یک دهه گذشته در این کشور پرجمعیت آسیایی بی‌سابقه بوده و در صورت ادامه بارندگی‌ها، امکان افزایش تلفات وجود دارد. به گزارش شبکه خبری سی.ان.ان، دپارتمان کنترل سیلاب و خشکسالی این کشور نیز اعلام کرد که این سیلاب تاکنون 24 میلیارد یوآن، معادل 6 میلیارد و 500 میلیون دلار خسارت مالی برجای گذاشته است.
کد خبر: ۳۳۴۱۹۰

در گزارش این شبکه خبری آمده است که اکثر رودخانه‌های بزرگ و پرآب کشور طغیان کرده و به همین دلیل ستاد حوادث غیرمترقبه چین از تمامی سکنه نواحی ساحلی این رودخانه‌ها درخواست کرد تا برای حفظ جان به مناطق امن پناه ببرند؛ چراکه در پی وقوع سیلاب و طغیان رودخانه‌ها بویژه رودخانه یانگ تسه در سال 1998 میلادی، دست‌کم 4000 نفر جان باختند./ ایسنا

نوزاد مفقود شده ایرلندی در اسکاتلند پیدا شد

پلیس ایرلند شمالی اعلام کرد؛ نوزادی که هفته پیش در این کشور مفقود شده بود، در نهایت با تلاش پلیس و نیروهای امدادی به طرز معجزه‌آسایی در اسکاتلند پیدا شد.

صوفی اندرسون که 17 ماه بیشتر ندارد، هفته گذشته در حالی که در کالسکه صورتی رنگ خود نشسته بود، ناگهان ناپدید شد و تلاش گسترده پلیس ایرلند شمالی و بسیج مردمی این کشور برای یافتن این نوزاد بی‌نتیجه ماند.

این در حالی است که روز گذشته پلیس اسکاتلند طی بیانیه‌ای یادآور شد که نوزادی با مشخصات صوفی، 17 ماهه در یکی از محلات اسکاتلند یافت شده است؛ اما نکته جالب اینجا بود که کودک با یک زن 30 ساله و یک مرد 22 ساله همراه بود. به گزارش شبکه خبری بی‌.بی.‌سی، پلیس اسکاتلند این زن و مرد جوان را دستگیر کرده و کودک 17 ماهه را به والدینش در ایرلند شمالی تحویل داد. / ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها