![خطر پرتوهای فرابنفش، آلاینده ازون و گرمای بیسابقه | چرا کمیته اضطرار تشکیل نمیشود؟](/files/fa/news/1403/5/5/1236632_213.jpg)
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
این متخصص تغذیه در گفتگو با فارس، افزود: مرزه (Summer savoury) از خانواده نعناع به شمار میرود. اسانس گیاه مرزه دارای طبیعت گرم است و تقویت کننده معده، تسهیل کننده عمل هضم، ضد نفخ و مدر (ادرار آور) است.
وی اضافه کرد: مصرف مرزه برای معالجه اسهال بسیار مناسب است و یک ضدعفونی کننده قوی است. مرزه را به عنوان چاشنی و ادویه به همراه لوبیا، سالاد فصل، خیار، ماهی، گوشت، کالباس و سوسیس مصرف میکنند.
صفوی گفت: مرزه دارای خاصیت بادشکن و همچنین دافع کرم است. به صورت دم کردنی در رفع گرفتگی معده و روده مؤثر است. مصرف مرزه در درمان دردهای عصبی و نرمی استخوان نیز تأثیر دارد.
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین: