به گزارش خبرگزاری مهر، محمد هادی حیدرزاده با بیان این مطلب گفت : با گرم شدن هوا و ایجاد سکون در آن مانند سال گذشته باید منتظر پدیده گرد وغبار در بیشتر شهرهای ایران می بودیم. به این شکل که ریزدانه های عربی به سمت ایران حرکت کردند و حجم زیادی از کشور به ویژه در جنوب را تحت تاثیر قرار دادند.
وی افزود: به علت فعالیتهای جوی در شبه جزیره عربستان و عراق که بای یکدیگر هم افزایی پیدا می کنند با وزش باد گرد وغبار به سمت ایران گسترش می یابد و از این رو افرادی که دارای بیماریهای تنفسی هستند بیشتر در معرض تهدید قرار می گیرند.
حیدرزاده خاطرنشان کرد : براساس اعلام سازمان هواشناسی در مرداد ماه با حجم عظیمتری از این پدیده مواجه می شویم و این موضوع نیازمند ان است که کمیته مواقع اضطرار برای وضعیت فعلی و همچنین مرداد ماه جلسات مستمری تشکیل دهد.
وی افزود: سازمان حفاظت محیط زیست و همچنین وزارت امور خارجه باید فعالیتهای دیپلماتیکی را انجام دهند تا مشکل در مبداء یعنی عربستان وعراق کنترل شود زیرا این پدیده از لحاظ سلامت و اقتصاد هزینه زیادی برای کشور ما دارد.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد