توسط پلیس عراق

دستگیری عزت ابراهیم تکذیب شد

پلیس عراق روز یکشنبه اعلام کرد نیروهای آمریکایی و عراقی، مخفیگاه عزت ابراهیم الدوری معاون صدام دیکتاتور سابق عراق را کشف کرده اند اما وی از این مکان گریخته است.
کد خبر: ۳۲۳۷۵۷

پلیس عراق در گفتگو با خبرگزاری آلمان اعلام کرد: نیروهای آمریکایی و عراقی چند روز پیش در عملیات مشترکی، به یکی از مخفیگاه های القاعده در تپه های حمرین واقع در حدود صد و پنجاه و پنج کیلومتری شرق بعقوبه حمله کردند.

به گفته پلیس، این نیروها شواهدی بدست آوردند که نشان می دهد الدوری در این مکان مخفی شده بوده است ولی نمی دانند وی در حال حاضر کجا است.

روزنامه مستقل الصباح الجدید پیش از این اعلام کرده بود الدوری در عملیات روز شنبه نیروهای آمریکایی و عراقی در غاری در تپه های حمرین دستگیر شده است.

الدوری که یکی از بانفوذترین شخصیت های رژیم سابق عراق است، یکی از سرکردگان تحت تعقیب شورشیان عراقی است که جایزه ای ده میلیون دلاری برای دستگیری وی تعیین شده است.

واحد مرکزی خبر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها