امروز و فردا 8 فیلم برای اولین بار از شبکه‌های مختلف پخش می‌شود

فیلمساز معترض ایتالیایی در شبکه 4

تلویزیون فردا یکی از آثار شاخص کارگردان مطرح ایتالیایی یعنی فرانچسکو رزی را از شبکه 4 پخش می‌کند. رزی از شناخته‌‌شده‌ترین فیلمسازان ایتالیا در چند دهه اخیر است که توانسته جوایز گوناگونی از جشنواره‌های معتبر سینمایی کسب کند.
کد خبر: ۳۲۱۹۳۷

عمده شهرت این فیلمساز معترض، رویکرد سیاسی غالب آثارش است که او را از دیگر فیلمسازان ایتالیایی متمایز می‌سازد. فیلمی که قرار است فردا به آنتن پخش سپرده شود «دست‌ها روی شهر» نام دارد که رد استایگر معروف را در یکی از نقش‌های اصلی خود دارد. علاقه‌مندان سینما حتما بازی خیره‌کننده او را در فیلم «عمر مختار» ساخته جاودانه مصطفی عقاد در نقش موسولینی هنوز به یاد دارند.

فرانچسکو رزی آثار بسیاری کارگردانی کرد که از آن میان می‌توان به آثاری چون سالواتوره جولیانو، لاکی لوچییانو، جسدهای سرشناس، مسیح در ابولی توقف کرد، سه برادر و ترک مخاصمه اشاره کرد. چند سال پیش در جشنواره فیلم فجر در بخشی تحت عنوان آینه‌های روبه‌رو، چند فیلم از این فیلمساز برجسته نمایش داده شد که با استقبال مخاطبان ایرانی هم همراه بود.

به‌جز «دست‌ها روی شهر» فیلم‌های دیگری چون رودخانه مه‌آلود، بهانه‌های عاشقی، بازگشت، مرگ یک ماهی، انتقام کبری، قیام اژدها و آسمان‌های سمی برای اولین بار از شبکه‌‌های مختلف سیما ظرف امروز و فردا نمایش داده می‌شوند.

شبکه یک

رودخانه مه‌آلود ـ امروز ساعت 22

بهانه‌های عاشقی ـ فردا ساعت 30‌/‌15

به گزارش روابط عمومی سیما، فیلم سینمایی «رودخانه مه‌آلود» به کارگردانی ریکاردو دونا امروز ساعت 22 از شبکه یک سیما پخش می‌شود.

با کشته شدن پیرمردی به نام «تونا دچی مو»، پلیس به جستجوی عوامل این سانحه برمی‌آید. بازرس پلیس «سوناری» برخلاف نظر مافوقش که معتقد است این سانحه خودکشی بوده ، قصد دارد بیشتر پیرامون این پرونده تحقیق کند. این شبکه همچنین فیلم تلویزیونی «بهانه‌های عاشقی» را فردا ساعت 30‌/‌15 پخش می‌کند.

داستان این فیلم درباره 3 جوان است که برای تفریح و خنده، مردم‌آزاری می‌کنند. آنها کیف دختری به نام شقایق را می‌قاپند که ازخارج به ایران آمده تا پدرش را پیدا کند. آنها تحت تعقیب قرار می‌گیرند و به مردی به نام اردشیر پناه می‌برند.

شبکه 2

بازگشت ـ امروز ساعت 45‌/‌23

مرگ یک ماهی - فردا ساعت 30‌/‌17

شبکه 2 نیز فیلم سینمایی «بازگشت» را با بازی رابین رایت پن و گری اولد من امروز ساعت 45‌/‌23 پخش می‌کند.

فیلم، داستان تری، مرد جوانی است که از محله خلافکاران جدا شده و به نیروی پلیس پیوسته است. با توجه به ارتباطاتی که وی از قدیم با برخی از بزهکاران ساکن در آن محل داشته، قرار می‌شود او به عنوان نفوذی و در پوشش یک دوست قدیمی میان آنها رفته زمینه‌ دستگیری‌شان را فراهم می‌کند.

فیلم تلویزیونی «مرگ یک ماهی» هم فردا ساعت 30/ 17 از شبکه 2 سیما پخش خواهد شد.

در این فیلم با بازی مینا جعفرزاده و علی اوسیوند می‌بینیم: خانواده‌ای 3 نفره از تهران به میاندوآب نقل مکان می‌کنند. در همسایگی خانه آنها پیرزنی تنها زندگی می‌کند که به گفته دیگران دیوانه است. دختر این خانواده تهرانی که 13 ساله است و شادی نام دارد با این پیرزن رابطه برقرار می‌کند.

شبکه 3

انتقام کبری ـ امشب ساعت 15/20

سرکار راج ـ فردا ساعت 10/11

تسویه ـ فردا ساعت 23

فیلم سینمایی «انتقام کبری» به کارگردانی ایوبوسه و با بازی ژان بن، سنتا برگر و گوردون میچل امشب ساعت
15/ 20 از شبکه 3 سیما پخش می‌شود.

در خلاصه داستان فیلم سینمایی «انتقام کبری» محصول سال 1971 کشور فرانسه آمده است: یکی از برادران اورلینی از روسای انجمن خانه‌سازان مارسی فرانسه به دست یکی از رقبای صنفی خود به قتل می‌رسد. به دنبال آن دستور قتل دیگر برادر آنها به نام لویی که در بانکوک (تایلند) زندگی می‌کند نیز مطرح شده و به دنبال آن آدمکش آمریکایی برای قتل لویی به تایلند می‌رود ولی اشتباها همسر لویی را به قتل می‌رساند.

فیلم سینمایی «سرکار راج» با بازی آمیتا باچان، آبیشک باچان و آیشواریا رای صبح جمعه 27 فروردین ساعت 10/ 11 از شبکه 3 سیما پخش می‌شود.

فیلم داستان خانواده ماها اشترا از خانواده‌های بزرگ منطقه را روایت می‌کند. سوبهاش ناگرا بزرگ خانواده به همراه همسرش پوش پا و 2 فرزندش ویشنو و شانکار و همسر شانکار، آوانتیکا در یک خانه زندگی می‌کنند. ویشنو به دلایل خانوادگی از خانه می‌رود و در همین زمان آنیتا راجان که در انگلستان زندگی می‌کند با طرح احداث یک نیروگاه در منطقه به آنجا می‌آید. این شبکه فیلم سینمایی «تسویه» را فردا ساعت 23 پخش می‌کند.

داستان فیلم در مورد وین هینز مدیرعامل یک شرکت است. او یک روز هنگامی که عازم محل کارش بود، توسط یک نفر ربوده می‌شود و همسرش آیلین، پلیس را در جریان مفقود شدن او قرار می‌دهد.

شبکه 4

مواجهه با دشمن ـ امروز ساعت 40/15

دست‌ها روی شهر ـ فردا ساعت 30/20

فیلم سینمایی «مواجهه با دشمن» به کارگردانی رابرت مالن فانت هم امروز ساعت 40/ 15 از شبکه 4 سیما پخش می‌شود.

داستان فیلم سینمایی «مواجهه با دشمن» درباره زوج جوانی است که طی یک حادثه، پسر کوچک خود را از دست می‌دهند و به خاطر این مساله دچار اختلاف شدید شده و در آستانه جدایی قرار می‌گیرند.

فیلم سینمایی «دست‌ها روی شهر» به کارگردانی فرانچسکو رزی هم فردا ساعت 30/ 20 از شبکه 4 سیما پخش می‌شود.

این فیلم داستان بساز بفروشی است که در شهرداری ناپل نفوذ دارد. او نقشه گسترش شهر را به نحوی طراحی کرده است که در نهایت به سمت زمین‌های او و دوستانش در شمال شهر باشد. همزمان در محله فقیرنشین شهر با فرو ریختن یک ساختمان قدیمی بر اثر لرزش‌های ناشی از عملیات ساختمانی چند نفر کشته می‌شوند.

رد استایگر و گویدو آلبرتی در فیلم سینمایی «دست‌ها روی شهر» محصول 1963 ایتالیا در ژانر سیاسی و اجتماعی بازی کرده‌اند.

شبکه تهران

قیام اژدها ـ 40 دقیقه بامداد فردا

آسمان‌های سمی ـ فردا ساعت 30/13

فیلم سینمایی «قیام اژدها» 40 دقیقه بامداد فردا از شبکه تهران پخش می‌شود.

در خلاصه داستان فیلم آمده: در سال 228 میلادی، زمانی که کشور چین بین 3 حکمران تقسیم شده است و جنگ‌های دامنه‌داری در کشور در حال وقوع است. در این وضعیت نابسامان است که یک قهرمان به نام جائوزی لونگ، از قلمرو پادشاهی شو ظهور می‌کند.

شبکه تهران همچنین فردا ساعت 30/ 13 فیلم سینمایی «آسمان‌های سمی» به کارگردانی اندرو سی ارین را برای پخش در نظر گرفته است.

داستان این اثر در مورد تس پزشک سازمان بهداشت جهانی است که در پی اتفاقات رخ داده به کشورش بازمی‌گردد. شیوع یک بیماری ناشناخته و غیرقابل درمان، همه را نگران کرده است. جک که یک خبرنگار است و چند سال قبل برادرش را که مدارک مهمی درباره آلودگی هوا پیدا کرده بود، از دست داده، سعی می‌کند تا با کمک تس پرده از شیوع بیماری بردارد.

پیتر آبرامز، رالف آلدرمن، نیکلا اندرسون و دانیل بیکن در فیلم سینمایی «آسمان‌های سمی» محصول 2008 کانادا بازی کرده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها