زوج چینی قاتل 12 زن

جام جم آنلاین : زوج چینی به اتهام قتل 12 زن تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند. به گزارش شین هوا هایونگ 43 ساله و دو آن زیکون 20 ساله به عنوان دلال کار در طول 5 ماه دختران و زنانی که قصد کاریابی داشتند را ربوده و به قتل رساندند.
کد خبر: ۳۱۸۳۳
مقامات محلی در شهر شین زن گفتند مایونگ روز 12 اکتبر و زنش درآن در 23 اکتبر پس از کشف لباسها و خون قربانیان در خانه مظنونی بازداشت شدند.
پلیس پس از انجام تحقیقات وسیع اجساد 12 قربانی را در شهرستان بوجی پیدا کرد.
قاتلان طبق شواهد پس از ارتکاب قتل تمامی متعلقات از جمله تلفن همراه قربانیان را ضبط کرده و می فروختند.
به گفته پلیس انگیزه اصلی در قتل پول و مادیات بود.
6 پاسگاه پلیس در طول ماه مه تا سپتامبر گزارش مفقود شدن زنان را دریافت کرده و شروع به جستجو کردند.
شین زن جزو استان گوانگ دونگ است که به عنوان آلترناتیو هنگ کنگ دولت دست به توسعه فراوان این منطقه زده و با جذب سرمایه گذاری های خارجی نیروی کار فراوانی به آنجا می روند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها