روزها در قاب

درگذشت ارسطو

16 اسفندماه: امروز سالروز یکی از بزرگ‌ترین فیلسوفان دنیای باستان است. کسی که می‌گفت استادش افلاطون را دوست دارد اما حقیقت را از او بیشتر!
کد خبر: ۳۱۵۳۹۵
 او در سال 384 پیش از میلاد در شهر بندری در یونان به دنیا آمد و آرای وی در زمینه فلسفه، منطق، اخلاقیات، سیاست، فلسفه طبیعت، ماوراء طبیعت، روح و روان‌شناسی و هنر را در 25 کتاب جمع‌آوری کردند.

اما این کشور روم بود که کتاب‌های او را تکثیر کرد و نشر داد. او از 17 سالگی شاگرد افلاطون بود و خیلی چیزها را در محضر او آموخت. با این حال بعد از مرگ او پیشنهاد ریاست آکادمی جایی که افلاطون در آن تدریس می‌کرد را نپذیرفت و بعد از مدتی به مقدونیه رفت و شد معلم اسکندر؛ کسی که بعدها دست به کشورگشایی زد. بعدها آتنی‌ها وقتی به مقدونیه حمله کردند ارسطو را به جرم رابطه نزدیکش با اسکندر متهم کردند و او مجبور شد که بگریزد.

اما طولی نکشید که در شهری دوردست بر اثر بیماری معده درگذشت. آرای ارسطو هنوز هم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها