چهره‌های از قلم افتاده

گوردون براون

در حالی‌که حزب کارگر انگلیس آماده می‌شود تا برنامه‌های انتخاباتی خود برای بقا در قدرت را آغاز کند، فضای سیاسی بریتانیا با بیان ادعای بدرفتاری نخست‌وزیر این کشور (از حزب کارگر) با کارمندانش، تحت‌تاثیر قرار گرفته است. جالب این‌که نخست‌وزیر بدرفتار با عصبانیت پاسخ این انتقادات را داده است که روزنامه‌های بریتانیایی از همین عصبانیت او برای اثبات ادعایشان استفاده کردند. قضیه هم از این قرار بوده است که بسیاری از کارمندان نخست وزیری با موسسه «مقابله با بدرفتاری» این کشور تماس گرفتند و از دست گوردون براون شکایت کردند.
کد خبر: ۳۱۵۳۷۴

عبدالمالک ریگی

سرکرده گروهک تروریستی جندالله به همراه نفر دوم این گروهک در هفته گذشته دستگیر شدند.

ریگی در بسیاری از حرکت‌های تروریستی و شهادت افراد خدوم منطقه سیستان و بلوچستان نقش داشته است. او سرکرده گروهک تروریستی موسوم به جند‌الله در راستای اهداف گروهکی خود و با هدف آموزش عملیات انتحاری، اقدام به تاسیس مدرسه‌ای در پاکستان کرده بود.

در این مدرسه، افراد معتاد و فقیر از شهرهای ایالت بلوچستان پاکستان جمع‌آوری شده و به آنان آموزش عملیات انتحاری داده می‌شد.

محسن چاوشی

دومین آلبوم رسمی محسن چاوشی در هفته گذشته این خواننده جوان و محبوب را دوباره خبرساز کرد.

«ژاکت» عنوان این آلبوم است. چاوشی با فیلم سنتوری به شهرت رسید و به قولی توانست از موسیقی زیرزمینی خارج شود و بتواند اولین آلبومش را بعد از فیلم سنتوری منتشر کند. حالا بعد از گذشت 2 سال از انتشار اولین آلبومش او دومین اثرش را در هفته گذشته منتشر کرد.

صدای خاص محسن چاوشی باعث شده تا او به یکی از خوانندگان محبوب سال های اخیر در حوزه موسیقی پاپ تبدیل شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها