به گزارش پی سی ورلد ، شرکت Picnik جدیدترین خرید گوگل، ابزار متنوع تحت وب عرضه می کند و یکی از محبوب ترین ابزار عرضه شده توسط این شرکت ابزاری است که برای ویرایش عکس های دیجیتال در محیط وب به کار می رود.
شرکت Picnik در سال 2005 تاسیس شده است و تنها 20 کارمند دارد. جزئیات و مفاد این قرارداد هنوز افشا نشده است.
گمانه زنی در مورد هدف گوگل از این خرید کماکان ادامه دارد و هنوز مشخص نیست گوگل با خرید این شرکت به دنبال چه اقدامی است اما به نظر می رسد شرکت Picnik با حفظ ساختار خود ابزار متنوعی را برای پیکاسا، سرویس به اشتراک گذاری عکس گوگل طراحی خواهد کرد و امکانات جدیدی از این طریق به آن افزوده خواهد شد.
افزایش امکانات ویرایش عکس در فضای مجازی و طراحی سرویس های تازه کلود کامپویتینگ از جمله دیگر اهداف گوگل از این خرید دانسته می شود.
فارس