ایران زمین

بجنورد - ایسنا: مدیرهماهنگی ترویج جهادکشاورزی خراسان‌شمالی گفت: کمتر از نیم درصد از اراضی کشاورزی استان مالکیت بالای 100هکتار دارد. علی اسدی با اشاره به این‌که 470 هزار هکتار از اراضی استان کشاورزی است، افزود: مساله خرده مالکیت در این استان بسیار شدید است.
کد خبر: ۳۱۱۶۲۴

تبریز خبرنگار - جام‌جم: هم‌اکنون حدود 707 روستای استان آذربایجان شرقی فاقد تاسیسات آبرسانی هستند. محمدی‌اقدم، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی آذربایجان شرقی با بیان این مطلب گفت: از نظر جمعیتی، روستاهای فاقد آب، 5/3 درصد جمعیت روستایی استان را شامل می‌شوند.

هرمزگان - مهر : رئیس سازمان تعاون روستایی هرمزگان گفت: یکی از عمده مشکلات کشاورزان، قیمت بالای حمل و نقل است که فروش محصولات کشاورزی گران‌تر تمام می‌شود.

حمزه رادمنش افزود: خرید و فروش محصولات کشاورزی در هرمزگان بر حسب صرفه و صلاح شرکت‌های تعاونی صورت می‌گیرد اما تولید جالیزی در این زمینه در استان با مشکلات فراوانی مواجه است.

تبریز - خبرنگار جام‌جم: بزودی نخستین نیروگاه بادی 660 کیلوواتی در تبریز افتتاح می‌شود.علی بهاری‌وند، مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای آذربایجان شرقی در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: برای احداث این نیروگاه که در ارتفاعات عون بن‌علی (پارک جنگلی تبریز) ساخته می‌شود، بالغ بر 10 میلیارد ریال هزینه صرف شده است.

یزد - مهر: معاون مهندسی و توسعه شرکت آب و فاضلاب استان یزد گفت: در حال حاضر 40 هزار متر مکعب مخزن ذخیره آب شرب در استان یزد در حال ساخت است.عباسعلی فریمانی اظهار کرد: ساخت مخازن یاد شده بالغ بر 50 میلیارد ریال هزینه دربردارد که این هزینه از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبری به استان یزد، اعتبارات استانی و سایر منابع شرکت آب و فاضلاب استان یزد تامین شده است.

اراک -‌ مهر: معاون حفظ، احیا و ثبت آثار باستانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور گفت: هم‌اکنون 27 هزار اثر تاریخی در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.مسعود علویان صدر در حاشیه رونمایی از گنبدخانه مسجد جامع ساوه افزود: از این تعداد، 10 اثر تاریخی در شمار فهرست جهانی به ثبت رسیده است.

خوزستان - مهر : یکی از درختان کهنسال و مرتفع واقع شده در محوطه باستانی خضر رامهرمز در شرق استان خوزستان توسط شهرداری از ریشه کنده شد. سخنگوی انجمن دوستداران میراث فرهنگی خوزستان گفت: قطع این درخت که در محوطه بقعه خضر رامهرمز واقع شده با مخالفت شدید اهالی منطقه و دوستداران میراث فرهنگی و محیط زیست مواجه شده است.

کرج - ایسنا: نداشتن طرح هادی، آب آشامیدنی و ناتوانی در پرداخت اقساط وام‌ها از مشکلات عمده روستاهای کرج است.

حمید خدایار، عضو شورای اسلامی شهرستان کرج با اعلا‌م این مطلب خواستار توجه جدی مسوولا‌ن به رفع مشکلا‌ت روستاهای شهرستان کرج به ویژه بخش اشتهارد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها