در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
با دستگیری این دو متهم مشخص شد سومین متهم تحت تعقیب پس از اطلاع از شکایت مرد سرایدار، به یکی از شهرهای غربی کشور متواری شده است.با تحقیق از دو متهم پرونده و با دستور آیتالله لاریجانی رئیس قوه قضاییه پرونده به صورت ویژه در شعبه 72 دادگاه کیفری استان تهران از سوی قاضی این شعبه رسیدگی شد و متهمان به مجازات مرگ محکوم شدند.
با صدور حکم اعدام برای این دو متهم و ارسال پرونده به دیوانعالی کشور، حکم صادره از سوی قضات شعبه 72 دادگاه کیفری تایید و اواخر هفته گذشته برای اجرا به شعبه اجرای احکام دادسرای جنایی تهران ارسال شد.
فخرالدین جعفرزاده، معاون دادستان و سرپرست دادسرای جنایی روز گذشته به خبرنگار ما گفت: پس از تایید حکم در دیوان عالی کشور و انجام تشریفات قانونی، ظهر دیروز این دو متهم در محوطه زندان به دار مجازات آویخته شدند.جعفرزاده اضافه کرد: پرونده دیگر متهم پرونده که همچنان متواری است، در شعبه 72 دادگاه کیفری استان تهران مفتوح است و تلاش برای دستگیری وی ادامه دارد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: