آن سال ها

3 نفر در یک نزاع مجروح شدند

3 نفر به نام محمدحسن، محمدحسین و علی‌عسگر که با یکدیگر دوست بودند برای تفریح به سرآسیاب دولاب می‌روند و مشغول صرف نوشابه الکلی می شوند. نزدیک غروب سر یک موضوع ما بین آنها درگیری رخ می‌دهد و با کارد به یکدیگر حمله می‌کنند و پس از این که ضربات متعددی به یکدیگر وارد می‌آورند، هر 3 نفر بیهوش می‌شوند.
کد خبر: ۳۰۹۳۸۵

در این هنگام ماموران گشت کلانتری 14 به محل رسیده و آنها را به بیمارستان منتقل کرده و تحت درمان قرار می‌دهند. ماموران کلانتری مشغول تحقیقات هستند تا علت وقوع این حادثه معلوم شود.

اطلاعات - ‌3 بهمن 1333

زنی زیر آوار ماند

در اثر خراب شدن دیوار یکی از خانه‌های واقع در خیابان امیریه زنی به نام کبری که خدمتکار خانه مزبور بود زیر آوار ماند و درگذشت. در تحقیقات معلوم شد که در پشت دیوار خانه مجاور ساختمانی ساخته می‌شده و معمار بدون توجه دستور داده است که خاک‌های زائد را پشت دیوار بریزند و همان امر باعث فرو ریختن دیوار و مرگ زن بیچاره شده است.

بازپرس شعبه 16 تهران حادثه را تحت بررسی قرار داده و معمار را که محمود نام دارد بازداشت کرده است.

اطلاعات - 5 بهمن 1333

مردی از تاکسی به بیرون پرتاب شد

مرد مجروحی را به بیمارستان برده و تحت معالجه قرار دادند. گفته می‌شد فرد مزبور که مرتضی نام داشت و تقریبا 30 ساله بود از تاکسی بیرون افتاده و مجروح شده است.

چنین به نظر می‌رسد که در تاکسی باز بوده و در سر یکی از پیچ‌ها مسافر آن به خارج پرتاب شده است. مجروح در حال اغما به سر می‌برد و راننده تاکسی که متواری شده بود، دستگیر شده تا به مجازات برسد.

اطلاعات - 4 بهمن 1332

4 نفر در یک روستا ربوده شدند

کازرون عده‌ای سارق مسلح ساکن سیف‌آباد واقع در 30 کیلومتری کازرون داخل شهر شده و 4 نفر از اهالی روستای علیارد که سرخرمن بوده‌اند را ربوده و با خود برده‌اند.

علت اقدام سارقان هنوز معلوم نیست. ماموران به تعقیب سارقان پرداخته‌اند.همچنین در سبزوار یکی از ساکنان کهک واقع در 6 کیلومتری داورزن با گلوله به قتل رسیده است. بازپرس و پزشک قانونی به محل عزیمت کرده‌اند. تاکنون قاتل دستگیر نشده است.

اطلاعات- 2 بهمن 1333

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها